Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 29-07-2004, 11:10   #44
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny

up ja osobiscie moim knightem nie zuzywam juz uh na zerka ... ale nvm nie o tym pisze ...zastanowice sie moze dlaczego cipy zrobuily tak duza dostepnopsc axe ringow...poniewaz to najlepsza bron dla knighta....hhmm a jesli ktos ma obiekcje to niech przeczyta najlepsza jako srednia idzadz dalej ...moim pierwszym knightem wybralem swordy ...i nie mialem z nich duzej satysfakcji bo skonczylem na fire swordzie .. i niezbyt mi szlo z silnijeszymi stworkami jak np dwarf guardy. Obecny knight juz na 30 lv nie mail az tak duzo problemow z dwarf guardem jak moj stary knight..uzywam f axe..jak jakis wsciekly guard...zakladam axe ringa i idzie szybko. MMoge rowniez sie pochwalic ze posiadam okolo 60+ axe ringow...i to bylo bardzo latwe do kupienia...a raczej nie znam kogos kto mialby bp sword ringow...moze ktos jest ale to sa wyjatki. Idacx dalej nie musze oszczedzac riongow na mocnieejsze stworki tylko moze spokojnie uzywac ich na srednie stworki a co za tym idzie ubije je szybciej ...nie strace duzo uh... nabije szybciej expa..a w swordach musisz wyskilowac i dopiero mozesz sie cieszyc..lecz jesli ja wyskiluje to samo i tak bede leposzy bo 2 axe ringui mam zawsze w bp . I moim zdaniempopularnosc axe ringow jest wlasnie dlatego ze to jestr najlepsza bron dla knightow...moze mniej defa..zejdzie wiecej uh..akle zabijesz szybciej ..i szybciej zdobedziesz expa.
Pozdrawiam

Edit 1-> re down moze i sie zapedzilem z tym ze czesto wypada..sorcem tez sporo na guardach siedzialem nie mialem zadnego ..a z soldierow mi z 5 wypadlo (ale te axe ringi ludzie musza skads miec ) ...ale na soldierach nie expie nvm .. to dam inny przyklad.....a mianowicie questy...nie znam zadnego ze sword ringiem a z axe ringami jest wiele... wiec to mi mowi ze cipy toleruja wlasnie axe u knighta jako optymalna bron.... uniwersalna (takie jest moje zdanie)
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem