Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 16:58   #1485
Klocek Lego 666
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Darashia

Stan: Aktywny gracz
Imię: Markizek
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 16/21
Poziom mag.: 20
Domyślny

Moj kuzyn, nie Rl kumpel mnie nie okradl bo lognolem sie przeszukalem wszystkie dp w tibi i jego domek i nie mial, bo chyba w dupe se niewsadzil...

Cannidas bys nieukrywal ze to ty je wzioles.
Twoj domek cos opustoszal? Tylko nie mow ze znowu jakis chack -.-

Lenidasa o to nieposadzam bo go nie bylo.

To ze odchodze z tego serva nie oznacza ze mozna okrasc "kumpla".

A i dziwne ze tego dnia co mnie okradles siedziales w moim domq co za cholerny przypadek, co nie?

Do mojego domq ma wstep Bartezo(Moj Kuzyn) Rzot(mial bo nie chce) Ty(miales...) leo(i ma nadal) no i moj noobchar(no ale siebie chyba nieokradles, co nie?)

Aa no i cannidas come all to obsidia, ktory to juz raz? znowu zmieniesz chara bo okradles kogos(np. mnie?) i sie chcesz zamaskowac do 30 lev? Bo juz cie nierozumiem?

I jeszcze sie spotkalme z dziwna sprawa co dotyczy Arka zoltana Radka zoltana i kisielq rycerz(moj kumpel z rl, maly noobek;p)
Kisie~ poszedl sobie an voca z radkiem(radek drut kisie~ najt) zrobili go i nagle radek do niego pay 10k or hunted by duffzenho, ale on sie nie dal =] lecialy wzuty na kisielka itp to ja pisze do arka(no bo podobne nicki to sie znaja) co ten teoj kumpel od*******a? Chce pasc? a Arek tylko go zabij to twoj kolega padnie od duffa to ja an to ze 140 lev+ nie bendzie marnowal fraga na 20 najta a on ze ubije mnie, jeszcze bylo dziwne ze podobno ten moj kumpel 20 najt lal tego 26 druta i go chcial zabic dla 10k niezle..... -.-'

Kurde ale to napisalem bendzie trzeba to przeczytac z 3 razy zanim to sie zrozumie

Pozdro for all

Ostatnio edytowany przez Klocek Lego 666 - 27-06-2006 o 17:13.
Klocek Lego 666 jest offline