Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Korzen_82
Ty masz poprostu wielkie szczeście że nie podałeś jeszcze nicka na forum. Cały czas kogoś krytykujesz że nikt nic nie robi, a sam pewnie jesteś noobkiem albo kimś pokroju neutral co jak krowa "dużo gada a mało mleka daje". Może jak masz takie plany co i jak poprostu sam sie weźmiesz do roboty a nie piszesz tutaj swoje cwaniackie posty, że wszystko wiesz najlepiej i wogóle. Co za śmieszny człowiek............
Czekam na Twoja kolejną bezmyślną odpowiedź MR. ZERO
|
Nie musi mieć szczęścia. Poprostu ma więcej rozumu by nie robić tego, co Wy robicie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sliver
moze poszukaj sobie w slowniczku definicje slowa "krytyka" bo nie wiem co moja wypowiedz miala z nia wspolnego -.- nie wiem czy Ty masz z tym jakis problem czy jak..
|
Może spróbuj wymyślić coś oryginalniejszego żeby mu pojechać zamiast używać tego samego sposobu, który użył Pawlon? I wskazujesz na to jak bardzo wgryzły się w Ciebie jego słowa. Miał racje, pojechał Ci uczciwie i mądrze, a Ty próbujesz robić to samo przy użyciu jego sztuczki.
...tylko, że ta sztuczka na niego nie działa, a Ty wyglądasz w conajwyżej żałośnie.