Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 16:48   #3567
Shadows
Zbanowany

Shadows's Avatar

Data dołączenia: 27 07 2005

Stan: Niegrający
Domyślny

Jako ze zgadzam sie z wami iz ta kłótnia tylko zasmieca forum, w tym momencie postaram sie ja zakonczyc.
@tirios nie chodzilo mi o to zebysmy zaczynali kłótnie o to kto co kiedys tam zrobil. po prostu chcialem pokazac wszystkim iz twoje postepowanie w stylu "mam wiekszy lvl od ciebie, wiem od ciebie wiecej, jestes noob" jest calkowicie idiotyczne. Powiedz mi czy ja do ciebie powiedzialem ze jestes noob jak miales ~40 lvl a ja 50 ? nie? o widzisz...nie mozesz klnac na kazdego tylko dlatego ze nabiles sobie 108 lvl w dosc krótkim czasie, lecz przy tym kompletnie zawalajac rl, jezeli takowe posiadasz...bo jezeli dobrze pamietam grales po 16h dziennie a Acc sharingu kompletnie sie wypierales. Co do ishera...on nigdy nie mial ambicji aby szybciej nabic od ciebie 100 lvl. w calkowitym przeciwienstwie do ciebie, co bylo widac po twoim zachowaniu itd. ale nvm. jego to szczerze j*balo. acha i szczerze zaluje o wszystkim co ci powiedzialem. myslalem ze masz honor i nie bedziesz rozpowiadal na prawo i lewo co ci powiedzialem w tajemnicy, mylilem sie. Zaluje ze podpatrywales nasze rozmowy na gc i do dzisiaj wypominasz mi je. ja nie znize sie do twojego poziomu i nie zaczne rozpowiadac wszystkim twoich zwierzen. acha i co do tedunia.....jezeli masz z nim dobre stosunki, czemu smiales sie ze mnie ze go podziwiam ? Oo dodam ze bylo to calkiem niedawno. ale ty jestes po prostu falszywy i obgadujesz pól harmoni za plecami...by potem udawac najlepszego kolege ;]]]]] ja osobiscie nie lubie paru/nastu osób na harmoni i nie kryje sie z tym.
@jakis tam koles co powiedzial ze mysle ze jak ktos ma wiekszy lvl jest lepszy.
hm..jak to powiedzial banano naucz sie czytac ze zrozumieniem. Nigdy nie powiedzialem a zarazem jestem najwiekszym wrogiem zdania iz "Wiekszy lvl- lepszy czlowiek <?>" Lvl nie ma zadnego znaczenia. gra sie dla zabawy no chyba ze chcesz sprzedac acc..jezeli kogos podnieca expienie 16h+ dziennie to szczerze mu wspólczuje no ale cóz...sa tacy ludzie.chodzi mi głównie o to zeby nie lekcewazyc nikogo ze wzglegu na lvl...a tirios swoja wypowiedzia o kims tam który chcial nas tylko ostrzec dowiódl iz jest NOOB-em.
NOOB- Ktos kto wie o grze dosyc malo <nie mówie ze calkiem malo> ale SZCZERZE sie tego wypiera i twierdzi ze wie wszystko najlepiej.
NEWBIE- Ktos kto wie bardzo malo o grze, ale dazy do poprawy i przyznaje sie do tego.

Reasumujac: Nie patrz miara lvla na czlowieka, ja do dzisiaj podtrzymuje znajomosc z wieloma low lvlami. Nie ponizaj nikogo i jezeli sie pomylil, popraw go a nie z góry karć go za niewiedze.
W tym momencie skonczylem. przytoczylbym jeszcze pare/nascie/dziesiat sytuacji z udzialem tiriosa w którym mam mocne dowody o jego falszywosci, i lekcewazacego stosunku do "mniejszych rangą" ale nie mam sily i ochoty szukac chat logów i tak naprawde nie chce tego robic.
Do topicu: Gratz all. grajcie z umiarem. peace and love~
na koniec skrinszot z aktualnym, i mysle ze koncowym stanem main chara ^^

Ostatnio edytowany przez Shadows - 27-06-2006 o 16:59.
Shadows jest offline   Odpowiedz z Cytatem