Temat: Petycja
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 16:56   #148
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
no to wyobrazmy sobie takich "sportowcow" skoro "moze dziac się w swiecie nierealnym" to czemu tibia nie moglaby byc sportem? bedzie wiecej takich ludzi co bija rodzine krzeslem z powodu czegos co istnieje tylko na ekranie
tak, tak wiem ze 'tu chodzi o CS'a" ale to i tak uzaleznia jak jak i inne gry, jezeli nie gra, to sam komputer wciaga...
1. Przestancie Tibie porownywac do czegokolwiek, to tylko nieudany MMORPG (bylby udany, gdyby nie rzesze milosnikow H'n'S'ow...) i nie mialby prawa wystapic na jakimkolwiek turnieju. Poprostu nie ma predyspozycji. Co innego CS czy chocby ET.
2. Bicie kogokolwiek krzeslem nie ma nic wspolnego z Tibia, tu chodzi o zjechana psyche tego dziecka. W tym wypadku to Tibia ztriggerowala takie zachowanie, ale to wszystko kreci sie wokol psychiki - takie same zachowania moze wywolac film/muzyka/ksiazka/SPORT (co zreszta czesto mamy okazje zaobserwowac...)

Cytuj:
I tak powinno zostac, bo wedlug mnie w takim CS'ie nie trzeba duzo myslec, ale to tylko moja opinia.
Trzeba duzo myslec jezeli grasz z Prawdziwym Graczem. Jezeli grasz z kims na poziomie przedszkola, fakt za duzo myslec nie musisz.

Cytuj:
Matek jak to się nie różnią od innych 'graczy'??
Oni grają w wirtualnym świecie. Ich gry 'niema'. Niewiem jak można taką różnicę przeoczyć.
Ja nie odbieram osobą uprawiającym e-gaming miana cyber sportowca, gamera, e sportowca; jednak póki co nie są oni sportowcami i nazywanie ich tak może ubliżać ludzą preferującym tradycyjne podejście do tematu.
Widzę, że tu sami znawcy tematu jak Gmoch piłki.
No, ty za to znasz temat...
Dopoki gracz MYSLI, STRESUJE SIE, WYSILA SIE w swiecie realnym, to sport JEST w swiecie realnym. A kolorowe obrazki na ekranie komputera to tylko skutek uboczny...

Cytuj:
W CS'ie raczej nie myslisz nad ruchem przeciwnika, a w szachach raczej tak.
ROTFL.

Cytuj:
Widzę, że Tobie trzeba wszystko pisać jasno na białym,
Jak mu wyjasnisz jasno na bialym to napewno nie zrozumie. To ja Ci teraz wyjasniam czarno na czarnym!

Cytuj:
Ręce opadają.
Masz rację.
Koniec mojego udziału w tej dyskusji.
Rece Ci opadaja? Zwiotczenie miesni? A nieee, to tylko brak argumentow...

Cytuj:
Z calego tematu wywnioskowalem(glownie od tych co uwazaja CS'a za sport), ze kazda czynnosc jest sportem...A wiec koncze dyskusje tutaj.Moj argument" CS to nie sport tylko e-sport.Tyle mialem do powiedzenia.

Dziekuje
Owszem, kazda czynnosc - w ktorej:
a) Mamy rywalizacje
b) Doskonalimy sie
c) Wykonujemy wysilek fizyczny/umyslowy
I jeszcze pare innych punktow...

Panowie CS'owie, zostalismy na zgliszczach, wszyscy heretycy padli i grzecznie podziekowali, to jak... robimy offtopa? ^.^
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem