Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Toomek
POZDRO DLA NORMALNYCH LUDZI
|
uwazasz sie za normalnego spamujac jak idiota? napisalem chyba ze juz skonczylem, zdawalem sobie sprawe z tego iz zasmiecalem lekko temat ale staralem sie wrzucac ssy...wiec zamilcz chlopcze i zamiast pisac takie posty sam bys cos wrzucil... :|
Prawdopodobnie tirios cos jeszcze napisze i mysle ze bedize to koniec kłótni. so stfu. kthxbye. btw. wiecej tu nie napisze. <mam zasrana nadzieje>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Osiaa
'myslalem ze masz honor i nie bedziesz rozpowiadal na prawo i lewo co ci powiedzialem w tajemnicy' <- Interpretuje to jako przyznanie sie do konta atimki (:
|
Odpowiedz jest prosta niz myslisz, zle to zinterpetowales.
Cytuj:
napisales ze ktos tam nie potrafi czytac ze zrozumieniem- zanim skrytykujesz popatrz na siebie.
|
Mój blad, tez nie doczytalem, przyznaje sie i przepraszam.
Cytuj:
Co do mojego noobowstwa to w przeciwienstwie do ciebie nie gralem w zime tez pol dnia na otsach, lecz pracowalem na mój lev - Moze w koncu kiedys Tir przyniesie zysk (:
|
róznica miedzy nami polega na tym ze ja gralem pól dnia na otsach, rozwijajac skill w pvp i swietnie sie przy tym bawiac <ventrilo, teamwork> a ty po prostu bezmyslnie patrzyles jak padaja smoki, czasami 16-17h/dzien.
no to chyba koniec. baba~