Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Raul
Bo CipSoft to nie są idioci i wiedzą co się najbardziej liczy - pieniądze. I jestem przekonany, że z powodu petycji nie zaryzykują zmniejszenia zysków. Chyba, że petycja będzie podpisana przez ogromną ilość graczy z płatnym kontem i w jakiś sposób to będzie udowodnione, że oni wszyscy mają płatne konto, to może wtedy CipSoft się zastanowi bo się będzie bał utraty tak wielu graczy i co za tym idzie tak wielu pieniędzy.
Jestem w 99% przekonany, że nic takiego nie będzie zrealizowane i po kilku dniach ten temat przepadnie. To nie pierwsza i nie ostatnia szlachetna próba "oczyszczenia" Tibii.
|
Ale po takiej petycji z odpowiednią liczbą podpisów (zapewne i tych z PACC) CS zauważy, że coś jest nie tak, i może ten fragment ich który nie ciągnie do kasy wyjdzie na jaw...
@
Christoph: nie chodzi mi o zalanie innych for tego typu tematami, raczej o przedstawienie adminom gotowego już projektu i o proźbę by wspomogły go odpowiednim niusem na swojej stronie.
@up: to prawda, będą stroną bierną, tylko oczekującą na ruch CS nic nie zyskamy, musimy sami coś sęsownego napisać.