Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 17:19   #3571
Osiaaa
Zbanowany

Osiaaa's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Warszawa/Grochów

Stan: Niegrający
Imię: Tirios
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Wilki
Świat: Harmonia
Poziom: 131
Skille: 100/55
Poziom mag.: 22
Domyślny

@Shad; przyznaje zle zrobilem ale chodzilo mi o to by ludzie ktorych pal-donio okrada czytajac moj post odebrali to tak "nigdy nie dam sie mu wyhuyac bo tylko frajerzy sie daja." Nie pomyslalem jednak, ze nie wszyscy musza odbierac to w ten sposob. Jedyna osoba ktora chcialem przeprosic to flashman, idac za ciosem przepraszam (;
@Kłótnia, koniec; uwazam, ze nie tyle mysmy ja zaczynali, zaczeli ja twoi koledzy (Leciu, Soluwa).
@Reasumujac. Nie patrz na umiejetnosc pvp graczy co do ishera nie mialem nigdy ambicji go przescignac po prostu nie tylko ja odbieram to w sposób iz poklociles sie ze mna, bo... nvm (: Na komputerze siedzialem dlugo, bardzo dlugo w zime i teraz tego zaluje jednakze sa wakacje i trzeba to zmienic, polecam pskonejott.com;. Chcialbym powiedziec, ze ty tez patrzysz na czlowieka miara jego lvla tu cytat 'Mam wielu znajomych low lvlowych'. ja ich tak nie oceniam gadam z ludzmi z ktorymi dobrze mi sie rozmawia i co do tego 'lizania dupska'- kompletne pomówienie.. pfff
@Czytaj uwaznie; napisalem ze z Teduniem jestem w ZŁYCH stosunkach to ze uslyszalem jego rozmowe z Martunia jest wina tylko tego, ze stalem obok, wiec jedna rada, napisales ze ktos tam nie potrafi czytac ze zrozumieniem- zanim skrytykujesz popatrz na siebie.
Do dzis ja zaluje ze przystapilem do waszej gildi i napozyczalem itemow ktorych pewnie nigdy juz nie odzyskam ale nie to najwazniejsze...
Co do mojego noobowstwa to w przeciwienstwie do ciebie nie gralem w zime tez pol dnia na otsach, lecz pracowalem na mój lev - Moze w koncu kiedys Tir przyniesie zysk (: sądze, ze faq znam lepiej niz ty. Tez myslalem ze masz honor i nie zaczniesz bezpowodowej klotni ktora twoi kumple potem rozdmuchali. Ja w przeciwieństwie do ciebie nie potrafie wymyslac historyjek o ludziach i mowilem prawde. Jesli bedzie trzeba równiez na dysku mam zapisanych kilka dialogów z kanalu gildyjnego i moge je ujawnic bo zwisa mi to czy ucierpi na tym reputacja moich bylych znajomych.
'myslalem ze masz honor i nie bedziesz rozpowiadal na prawo i lewo co ci powiedzialem w tajemnicy' <- Interpretuje to jako przyznanie sie do konta atimki (:
@Vasemir, thx
~przepraszam za bledy ale troche sie rozpisalem...
Kłótni koniec, wiecej nie napisze na ten temat jednak ze musialem dac tekst który owa klotnie zakonczy osobiscie przepraszam uzytkownikow forum ze przez ostatnie kilka stron jest dialog 2 osob
W ogóle nie kumam do czego pijesz... Moze expienie na smokach to dla mnie bardzo dobra zabawa? I satysfakcje czuje nie gdy zabije kogos na ot servie tylko gdy rozwijam swojego chara, trudne?

Ostatnio edytowany przez Osiaaa - 27-06-2006 o 18:35.
Osiaaa jest offline   Odpowiedz z Cytatem