Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
@Christoph: nie chodzi mi o zalanie innych for tego typu tematami, raczej o przedstawienie adminom gotowego już projektu i o proźbę by wspomogły go odpowiednim niusem na swojej stronie.
|
Ja mysle, nie zalewaz tych for

bo tematy zostana pokasowane, a uzytkownicy pobanowani... Popytać adminów tibia.pl czy wesprą tą akcje, przedstawic powody dla których mieliby to zrobic i przede wszystkim napisac petycje! jak nasi kochani z tibia.pl sie zgodzą (

) to wtedy bedzie mozna za ich psorednictwem, lub samodzielnie "wbic sie" do innych supported funsite'ów... Jak oni tez sie zgodzą, beda newsy, w newsach linki, a na petycji podpisy i np po osiągnieciu ~50k podpisów (przykladowa liczba) dac do to CipSoftu... moze zareaguja, jak 3/4 Tibijczyków zechce zmian... mi tam osobiscie noby nie przeszkadzają az tak bardzo, ignore/nabicie sobie skulla skutecznie odstrasza, ale fakt, bez nich byłoby lepiej

choc wkurzajace, jak tracisz ~25K oz. loota na rzecz 10 sorca, który wrzucil go do wody.... i gdzie sens w działaniu tego przykladowego 10 sorca?
PS Niech kazdy daje pomysly rozwiązania tego problemu... Bo jak bedziemy siedziec i czekac, az CipSoft rozwiąze ten problem za nas to se poczekamy

) Pozdro!
@ 2 pierwsze linijki tego psota (wiem ze Ty tez nie chcesz zalewac for, tylko gadac z adminami, ja tylko mowie ze uwazam tak samo)