Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Don Torpedos
Napewnio to już sprawdzali :) albo i nie ;p
ale mi się wydaje że "teleprtnie" cię do świątyni
|
Właśnie przed chwilą chciałem to sprawdzić u siebie w Harmonii (ale nie to z PACC-em, tylko to z 1 levelem - chodzi wszak o to samo). Ale z noobkami, którym trzeba po pięć razy to samo tłumaczyć - tego się nie da zrobić :-/. Znalazłem już nawet osobę na 1 levelu chętną do zrobienia eksperymentu, ale było za mało pozostałych osób. Poza tym, za długo blokowaliśmy mostek i się już inni zaczynali wkurzać. A przecież taką akcję trzeba wykonać szybko i sprawnie. Kto wie o co chodzi, temu już nie trzeba tłumaczyć - po prostu wszyscy stają jak należy na mostku, potem ta 1-levelowa osoba robi logout, pozostali się przesuwają, login, i już. Ale już dobra: nie było akcji, nie było pomysłu i nie było nawet tego posta. :-P
Chyba, że znalazłbym chętnych tutaj na forum... ;-)
Można by się jakoś umówić na konkretny dzień i godzinę, żeby szybko zrobić ten eksperyment. Mi się bowiem wcale nie wydaje, żeby przeteleportowało do świątyni. Wszak, jak wynika z powyższego tematu, zarówno osoba bez PACC-a może znajdować się na terenie PACC, jak i też osoba na 1 levelu może znajdować się na terenie poza miastem. Dlaczego więc miałoby teleportować do świątyni?
Ale może się mylę. Jednak, tylko poprawne wykonanie takiego eksperymentu przyniosłoby na to odpowiedź. :-P
Pozdrowienia.