Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vantage
MMM teoria wydaje się być naprawdę wykonalna. Nie wiem czemu, ale jakoś wydaje mi się to możliwe. Jakbys potrzebował jakiegoś paca, to powiedz mi kiedy i się wbije na 1 lvl na Harmonii.
|
Hehe, będę o Tobie pamiętał. :-)
W takim razie potrzebna jest jeszcze jedna osoba z PACC-em i dodatkowo, razem ze mną, siedem innych osób (czyli jeszcze SZEŚĆ ;-). Trzeba by było jakoś spośród nas wybrać kogoś, kto przejdzie na drugą stronę, a potem umówić się w Tibii i po prostu to zrobić. ;-)
Co Wy na to? ;-)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nosane
Takiej zmasowanej "teleportacji", jaką opisujesz nie testowałem, ale gdy w trade roomie (pod biblioteką) podejdziesz do stołu, a za tobą ustawią się dwie osoby, to gdy się wylogujesz, a te dwie osoby z tyłu zajmą twoje miejsce, to gdy się zalogujesz, nie znajdziesz się na końcu "kolejki" (która się utworzyła z tych 2 osób), ale w świątyni.
Myślę więc, że jest blokada w przesuwaniu się o więcej niż 1 osobę... A idąc dalej tą drogą, nie ma szans na pacca bez pacca ;).
Ps. Aaale długie zdanie ;).
|
W tym długim zdaniu jest błąd myślowy... ;-)
Tam nie będzie dwóch osób w kolejce, tylko jedna - ta, która stoi na kratce teleportującej na mostku do PACC area. Zresztą, na obu kratkach musiałyby stać takie osoby, ale nadal, w promieniu dwóch kratek znalazłoby się wolne miejsce na zalogowanie się. :-)