Temat: Petycja
Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 19:20   #156
styku
Użytkownik Forum

styku's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2005

Domyślny

Cytuj:
Och, srogo ;-). Nie zasługuje bo nie zgadzam się z tobą? Też mocne.
Nie zaslugujesz bo masz krzywe nogi i smierdzi Ci z oczu ;-P
A tak na serio podejrzewam, ze jakies inne (tzn. powazne ) powody by sie wygrzebalo ^.^

Cytuj:
, czyli szkoła to też sport??
Lekcje to taki 'skutek uboczny'.
Tutaj juz sam ROTFL nie wystarczy...
Czytaj na glos i powoli:
Cytuj:
Dopoki gracz MYSLI, STRESUJE SIE, WYSILA SIE w swiecie realnym, to sport JEST w swiecie realnym. A kolorowe obrazki na ekranie komputera to tylko skutek uboczny...
Zdaje sie, ze ja tu mowilem tylko o tym co JEST a co NIE JEST w swiecie wirtualnym... Co ma do tego szkola, powiedz prosze?
To tak jakby z tekstu "uwazam ze Giertych jest madry" wynikal naturalny kolor muminkow...

Cytuj:
A umię pan czytać więcej niż 3 linijki, nie? Okulista wita.
A nie chwal sie ze umiesz czytac. A tak juz pomijajac takie bledy, to moje zdanie juz poznales. A z okulista sie widzialem - zabronil mi czytac wiecej niz trzy linijki na raz.

Cytuj:
Patrz odpowiedź do pierwszego cytatu.
Idac za Twoim tokiem rozumowania, sportem mozemy nazwac kopanie dolow, koszenie trawy czy rabanie drzewa. Ale tak to jest jak sie niepotrafi dostrzec subtelnych roznic pomiedzy sportem/czyms co sportem mozna nazwac, a rzeczami zupelnie z tym nie zwiazanymi.

Cytuj:
Ty, wielce oswiecony. A moje posty czytasz? NA KAZDY wasz argument przytoczylem przyklad, ze w klasycznych sportach mamy DOKLADNIE TO SAMO. Tylko wy ciagle "e-sport nie mozebyc sportem, bo dzieje sie w swiecie rzeczywistym!!oneone". Smierdzi projekcja;]
Nie tylko Ty argumenty przytaczales, czuje sie niedowartosciowany ^.-

Cytuj:
Ja mogę o sobie powiedzieć że jestem 'pan cs'owiec', jak narazie to jedynymi heretykami są tutaj osoby dla których niema granicy pomiędzy światem rzeczywistym, a "kolorowymi obrazkami". Przykro mi.
Mnie tez. Kolorowe obrazki nie sa rzeczywiste, to tylko wytwor Twej wyobrazni, powieki staja sie ciezsze i ciezsze, chce Ci sie spac...

Cytuj:
Te wasze tłumaczenie na zarzut wirtualnego świata wygląda jak do tej pory tak : ale to się nieliczy!! Naprawdę, niema co polemiki nawet zaczynać.
Lol, nasze tlumaczenia swoja droga, ale co wasz 'zarzut' ma do sportu?

Cytuj:
Was to nie boli ze ktos bedzie sobie gral i pojedzie na WCG.
A widzisz, niektorych boli. I mam nadzieje ze bedzie Ich bolalo mocno i jeszcze bardzo dlugo.

Cytuj:
Jako że nikt nikogo nie przekona, ja tylko dodam od siebie, że nie chce dożyć czasów, kiedy to na miano sportowca będzie zasługiwał piłkarz, jak i ktoś kto symuluje piłkarza przed komputerem.
Rychlej smierci zycze xD (no offence!11!1;-))

Narazie tyle.

@down:
Gralbym, gdyby nie to ze nie lubie pilki noznej pod kazdym wzgledem (nie bijcie tylk... o kur*aaaAARGHH...)

Ostatnio edytowany przez styku - 27-06-2006 o 19:58.
styku jest offline   Odpowiedz z Cytatem