Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 19:33   #123
Sifu M.S.
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Domyślny

lolz teraz prosze sobie wyobrazic ze jakis gowniarz zakupil za ciezkie pieniadze postac w Tibii, a postac ma przeje... ma niemilo I teraz bardzo szybko z taka nieumiejetnoscia gry straci ta postac, i w kit sianka ktore w nia wlozyl... nie moge ale trzeba byc idiota zeby kupowac postacie do Tibii

A tak w ramach dygresji, mam brata ciotecznego wiek 12 lat, imie niech pozostanie slodka tajemnica ostatnio katowal mnie opowiesciami o "mega fajnej grze" ,na koniec powiedzial ze to cudo nazywa sie Tibia, z jego opowiesci nie dalo rady tego wywnioskowac Wtedy dopiero moglem mu powiedziec ze calkiem duzo czasu spedzilem nad ta gra. Ale przejde do kakretow, kluczowym mometem jego opowiesci byl momet w ktorym widzial jak jego kumpel sprzedawal 30lvl na Isarze za 60 PLN A moim kluczowym mometem dnia bylo gdy braciszek wylotowal z rata 3gp, i zapytal ile to k oraz jak go szczury dopadly i zabily... i tacy ludzie teraz w Tibie graja, masakrycznie. Jak sobie pomysle o coraz to nowszych pokoleniach Tibijczykow to mnie szlak trafia, coraz ciezej o kogos porzadnego, a coraz wiecej neebow...

Nie ma to jak Guild War tam mam wlasny obszar do ekspienia, a jak mnie ktos wkurzy to go na arence przeoram

A Kaczynski to i tak nie jest moj prezydent... ^^
Sifu M.S. jest offline