Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gejko
niedawno byl na forum taki filmik, jak gosciu chodzil po rooku z kolegami i pili slime. Ten gosciu mial iron helmet, spike sworda i iron helmet 
|
Jakto miał dwa irony??
Dowiedziałem się jeszcze od kolegi, który słyszał od kogoś, że ten pokuj był otwarty 2 lata temu więc może Cipsoft to otwiera. A teraz posłuchajecie moich teorii:
1) Idziemy na katane piętro nad nagrądą kopiemy kilofem i okrywamy dziure, którą schodzimy na dół do ghoula, tam są ciała martwych ludzi w którym jest klucz do mino maga. Idziemy do niego, przechodzimy koło niego z bandą 20 kumpli, kilku przerzywa, idą dalej, wchodzą w teleport i przeposzą się do tego pokoju gdzie są buty na wode, wtedy możemy się przenieśc na wysepke na której jest spike.
Oraz drugia teoria którą stworzyłem po obejrzeniu obrazka z poprzedniego posta.
2) Zdobywamy klucz do mino maga tak jak w teorii 1) przechodzimy kolo mino maga wchodzimy w teleport i jesteśmy w pokoju 3 skrzynie 3 nagrody i jesteśmy szczęśliwi.
Myśli mam wiele prowadzę już tą sprawe od miesiąca, kiedyś ją odgadne i Wam wszytskim pomoge, zaraz pójde sprawdzić czy się da dostać do ghoula, jeżeli się uda to... sami wiecie i jeżeli tam bedzie klucz... sami wiecie
Teraz was wszytskich bardzo prosze bierzcie kilofy i kocie wszędzie, wszytskie loginy osób które pierniczą że to mają piszcie na forum, proście żeby wam pokazali te rzeczy. PLX musze odnaleź tam droge!!!