Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 20:28   #33
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

O żesz w mordę! ;-)

Kurczę, nie było mnie przez jakiś czas na forum, bo musiałem wyjść, ale @ Don Torpedos dokładnie ujął to o czym pisałem. :-)

To, cholewcia, po co ja też rysowałem obrazek? :-D

Okazuje się bowiem, że wcześniej trochę się pomyliłem z tą ilością ludzi. Kiedy robiłem obrazek, już dla mnie stało się wszystko jasne. Popatrzcie: "P" to ludzie z PACC, "1" to gość, który chce przejść na PACC (nie musi mieć PACC ;-D), no a te ludziki ze strzałkami, to osoby, które muszą się przesunąć po wylogowaniu się osoby "1". Wystarczy więc do tego tylko siedem osób, w tym dwie z PACC-em (miałem wcześniej mózg zlasowany od pracy, dlatego źle policzyłem ;-).

Czy teraz wszystko jasne? ;-)

No, to kiedy robimy eksperymenta na Harmonii? I kto chciałby być tym królikiem doświadczalnym, który, w razie nieudania się eksperymentu, wyląduje w świątyni? ;-)

PS. I to właśnie dlatego nie udał mi się dziś ten eksperyment z 1 levelem, bo niektórzy ludzie myślą, że już wszystko wiedzą, a nie rozumieją nawet dobrze tego, co przeczytają. Mam na myśli tych, co pisali wcześniejsze posty. :-P
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!
Jarassimus jest offline