Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 21:13   #6
Mysterious Flash
Użytkownik Forum

Mysterious Flash's Avatar

Data dołączenia: 11 04 2006
Lokacja: N/c...

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Harleck
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 42
Skille: **/23
Poziom mag.: 44
Mysterious Flash ma numer GG 2728875
Domyślny Thx!

Dzieki to mnie zmotywuje do wklejania next ss'ow . Za domek tez dzieki. A mlvl w wakacje troche urosnie, tak samo zreszta, jak i lvl Na nowym Magicu wybralem sie zobaczyc hity. Oto pare ss'ow :
Tu Exori Mort. Bylo 72 w Scaraba ale nie zlapalem

Tutaj Scarabek dostal z Gfbka

Tu jak wracalem to zlapalem fajny hp/mana

I loot taki se ale ubilem doslownie ze 4 Scaraby

Inni czlonkowie tez cos pewnie dorzuca. Narazie ich namawiam More comment pls!! More comment = more ss
Edit :
Tu na Scarabkach i Exori Vis ladne weszlo

A tu nowe zakupy(armorek i amulet)

Tutaj poszedlem na Scaraby. Nie mam zdjec z akcji( bylo pare razy 89 z exori vis), ale mam zdjecie loota. To jakies 40 minut expienia. Niezbyt dobry loot jesli chodzi o DECO no ale coz. Poszly tylko 4 manasy wiec koszty sie zwracaja Pozniej dam zdjecia z akcji i moze jesli sie uda to jeszcze dzis adv na 31lvl... Ale prosze o komentarze -.-

Edit : 2x down
Co ty nie uzywam MC botow TBI itd A wytlumaczenie jest bardzo proste. Spojrz ze ss'y nachodza na siebie i na tym pod spodem widaz, ze jest inna godzina(19:59 chyba). Po prostu w paincie zapomnialem wziac nowej strony i wkleilem 1 ssa na drugi a ten pod spodem to co latwo mozna dostrzec ten z gory z exori mortem
A tu 2 nowe sski dotyczace 1 wydarzenia. ADV!!!! Zobaczcie sami ;]
Tutaj lvl, niestety nie udalo mi sie uchwycic samego momentu kiedy go wbilem (((

A tu moje pierwsze Explo

I na koniec, tradycyjnie juz - MORE COMMENT PLS!!!
Zaraz dojda nowe ss'y.
Edit : A tu taki ss znalazlem w paincie ktory mam juz pare dni ale jakos nie wklejalem
Co prawda nie moja(niestety), ale tez nie fake ots etc. rl tibia. Po prostu qmpel pozyczyl do ss'a...
:/

Ostatnio edytowany przez Mysterious Flash - 28-06-2006 o 22:33.
Mysterious Flash jest offline   Odpowiedz z Cytatem