Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 22:16   #8
spider-bialystok
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok

Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Domyślny

Wg mnie wielu ludzi z IU tak naprawde protestuje dla samego protestu. Giertych jest debilem z poparciem juz chyba tylko w LPR i MW, ale wiele osob nie ma tak naprawde pojecia kim jest, nie wie , ze stworzyl na nowo MW i nie wiedza co to za organizacja, ot w telewizji uslyszeli, ze uczniowie protestuja przeciw niemu to i oni chca byc trendi. Te nawolywanie do opuszczania lekcji w ostatnich dniach szkoly przez IU jest smieszne, bo i tak w te dni nikt juz do szkoly nie przychodzi Religia w szkolach to blad popelniony juz dawno temu, dlugo przed Giertychem i takze przed nim tradycja w wiekszosci polskich szkol byly huczne wizyty kleru, wiec katolicyzacja szkol istnieje od upadku PRL'u. Wg mnie protest swoj mozna wyrazic swoja postawa wobec tego co narzuci minister, glosne manifestacje nic oprocz szumu w mediach nie dadza, tu chodzi o wladze. Poki co w mojej szkole nic sie nie zmienilo od nominacji Giertycha, III klasy tradycyjnie dostaly od dyrektorki opieprz za nie uczestniczenie w porannej mszy w dniu zakonczenia roku szkolnego, zobaczymy co bedzie we wrzesniu .
@down
Podobnie jak przed wojna, antysemicka, skrajnie prawicowa organizacja, ktora zrzesza glownie ludzi o bardzo waskim swiatopogladzie [acz zdarzaja sie przypadki porzadnych ludzi w MW]

Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 27-06-2006 o 23:01.
spider-bialystok jest offline   Odpowiedz z Cytatem