Zobacz pojedynczy post
stary 27-06-2006, 23:29   #20
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

[elo mode=on] A jak jest goraco, to jestem elo i smigam na basen, jeee, ale najpierw spale joint'a, popije zimnym brooowarrem (joł!), zafajcze jeszcze kiepuszka po drodze. Tak naprawde to dopiero po 10 browarze cos czuje, ja wcale nie pije, zeby byc elo - bo taki jestem od razu!!!!!!1111one No i ledwie wejde na basen, sciagne koszule, wystawie umiesniona klate to wszystkie suczki na mnie leeeeca, joł! [elo mode=off]

[przesmiewca mode=on] Idac na basen, widze grupke 15 letnich ludzi, ktorzy mysla, ze taki wiek to juz starosc conajmniej. Przygladam sie jednemu z nich - zapali jakies gowno, zakrztusi sie, a lyk browarka wypluje, jak nikt nie bedzie widzial. Zreszta, gdyby wypil calego, to i tak sie upije. Wejdzie na basen, sciagnie koszulke. Ujawni swiatu swojego bladego suchoklatesa i mysli, ze jest fajny [przesmiewca mode=off]

[normal mode=on] A ja nie lubie basenowego chloru, sikow i w ogole. Wole pojsc do cioci na dzialke i wykapac sie w prywatnym basenie, ew. otworzyc okno w pokoju i sciagnac koszulke. A na dworze i tak nic nie pomoze [normal mode=off]