Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 00:29   #12
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

ech dajcie sobie siana, wasze protesty krzyki i inne iniciatywy nic nie dadzą. Wcale nie uważam Giertycha gorszym od na przykład pani Łybackiej która wedłóg mnie była najgorszym ministrem edukacji od 1990. Nie podobają mi się zbytnio poglądy giertycha (przynajmniej większość) jesdnak to nie znaczy ze zaraz w szkołach dzieci będą zmuszane do zapisywania się w Giertych Yugen ze szkoły nikt więzienia już nie zrobi ani nie powrócą kary cielesne. A co do wychowania patriotycznego to jestem za byle nie odbywało się to kosztem dzieci które musiały by siedziec dodatkową godzine w szkole. Czemu jestem za? z kilku powodów, bo jestem Polakiem i mnie zgina jeśli słysze od 13latka że nie zna słów hymnu, ledwo kojarzy kto to był piłsudski, kościuszko, a od dmowskim, skikorskim albo andersie wogóle nie slyszało nie wie co to za data 11 listopada a na takie hasło jak cud nad wisłą myśli że pokazała się matka Boska lub ktoś przemienił wisłe w piwo. No przepraszam ale amerykanie w USA uczą sie nawet konstytucji na pamięć (tylko że ich konstytucja to 12 stron a nasz to jakieś 500 ale chodzi o fakt) dlatego uważam że takie coś jak wychowanie patriotyczne jest jak najbardziej trafionym pomysłem tylko pewnie jak zwykle nauczyciele powołani do zawodu nauczyciela symi ciekawymi wywodami zniechęcą skutecznie młodych ludzi do patriotyzmu. A wracając do romusia, to patrząc na to co sie dzieje w rządzie to sojusz PiS z samoobroną wisi na włosku (chwała najwyższemu) a i z LPR pewnie niedługo wezmą sie za łby więc panu romanowi nie wróże zbyt długiej kadencji więc protesty taczej są zbędne

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 28-06-2006 o 00:32.
Pacek jest offline   Odpowiedz z Cytatem