Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 08:24   #61
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lord von Shadow
Edit:
@Matek
1)kto Ci powiedział że ide na uniwerek?
Nikt, ale uogolnianie, ze technikum jest cudaczne, a lo do dupy jest smieszne i zajezdza dziecinada.

Cytuj:
2)polibuda Rox
tak samo jak uniwerek. Wszystko zalezy co chcesz w zyciu robic.

Cytuj:
Wiem co oni tam maja paint+word zero praktyki itd
W 90% liceow o jakich JA wiem sa: podstawy programowania i algorytmow, matekamtyka, ktora tez przydaje sie w informatyce, podstawy baz danych, podstawy matematyki dyskretnej (vel zamiany systemow liczbowych, liczby dodatnie i ujemne w notacji dwojkowej, pojemnosci zmiennych danego typu),
Wszystko to dyktuje z zeszytu mojego brata, ktory wlasnie skonczyl profil mat-inf. Pozatym proponuje looknac program nauczania informatyki w klasach mat-inf.

Doskonale przygotowanie na uniwerek, gdzie informatyka jest teoretyczna, czyli programowanie, projektowanie i analiza, obliczenia naukowe itp, itd.

A praktyka? LO nie jest dla ludzi chcacych od razu po szkole pracowac. Idac do LO zakladasz, ze chcesz sie dalej uczyc, wiec po co praktyka? i z czego? z obliczen matematycznych?

Cytuj:
4)skad wiesz czego mnie uczą? (mamo to Ty?).
Nie ochodzi mnie, czego cie ucza. To, ze chodzisz do obskurnego licemum, w ktorym nie maja nauczycieli spelniajacych wymogi MEN to nie moj problem.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 28-06-2006 o 08:25.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.