Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 11:04   #128
Naharth
Użytkownik Forum

Naharth's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Narcyzland

Poziom: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Orshabaall
@up
Dolaczam sie do pozdrowien dla tych ktorzy zrozumieli ten poradnik i jeszcze dodam od siebie ze to nie przedstawia on zachowanie ogolnie rzecz biorac noobow tylko raczej polakow bo te cechy sa typowe dla debilizmu polskiego.
@Naharth
Gratz. Jestes fajny. Szczegolnie dlatego jestes fajny ze uwazasz ze tibia to kretynska gra. A tylko fajni tak uwazaja. (nie mowie ze nie ma lepszych gier bo jest wiele lepszych i ciekawszych ale z kretynstwem tibia wiele wspolnego nie ma)
W gruncie rzeczy, panie - Orshabaall jestes prawdopodobnie niezbyt rozgarniety, to to uogolnienie pokazalo zdanie, nie moje, TYLKO mojej rodzicielki na temat Tibii/wszystkich innych gier komputerowych. Mam nadzieje, ze TERAZ to zauwazysz. (moze zauwazysz tez, ze bylo to argumentowanie dlaczego nie mam, nie bede mial pacc)

Prawdopodobnie tylko fajni uzywaja slownikow, aby popisac sie tym, ze maja takowy w domu/internecie, ale cos przytocze: "pot.nie majacy sensu, glupi, idiotyczny (od kretyn)". I tak tez moglbym Tibie nazwac, ale nie nazwe, bo za dlugo w nia gralem, nawet jesli nie nalogowo. Gdybym twierdzil, ze przez az 2 lata gralem w jakas kretynska gre, to znaczy, ze sam jestem kretynem.

Tak zauwazam, ze pan Orshabaall nawet chyba nie przeczytal topicu, ktorego tak walecznie broni. Gdzie Ty widzisz Polakow na forum, nawet spammujacych? Polakow, ktorzy potrafia sie poslugiwac jezykiem angielskim przynajmniej w stopniu dobrym? Wiekszosc z nich nie wie o istnieniu forum. Reszta nie wie o istnieniu pacc, jakas inna czesc o istnieniu questow, etc. To jak mozna ich podpinac pod ten poradnik? Ja tego nie widze, przykro mi. Polakow naprawde RZADKO sie spotyka na forum.

(sam znam okolo 3 - 4 Polakow z duza iloscia postow, ktorzy sa uprzejmi, mili, wypowiadaja sie inteligentnie, a wiecej Polakow, oprocz tych, co mysla, ze rzadza sie na forum, na ogol nie spotyka)

@topic - tak, zdecydowanie jest to proba humorystyczna, ale przez niektore uogolnienia moze zdenerwowac pewnych rabnietych koczkodanow, takich jak ja. Ale temat powinien byc. Aczkolwiek bez polemiki wszystko staje sie nudne, dlategoz przynajmniej dla tej nieszczesnej polemiki sie tu wkorbilem. x(
Naharth jest offline   Odpowiedz z Cytatem