@Randall
Dziekuje :*. Ale nie zapomnij, ze nigdzie nie dodalem tam GP... A wiec jestem na paccach na czysto 1kk PLN... ;-). Moze tez chcesz kupic pacca? Dla Ciebie promocja - 100zl/90 dni...
A moze mnie zreportujesz co? Zebym tak na macro nie stal czasami...
@Haurix
Pff

. Ale to nie rec keyem bylo robione... Bo sam Mocio powiedzial, ze mail nie byl zmieniany...
@About Mocio
Na poczatku dodam, zeby nie bylo (chociaz to i tak nie dowod, ale...). To wszystko jedna wielka mistyfikacja, ja tego nie pisalem a jak juz to i tak to nie prawda :>:>:>:>:>.

. Dobra a wiec zaczynam:
Bylo sobie tak... Pewnego hmm... Zimowego chyba dnia rozmawiam sobie z Mociem (Mocio'odrzutowiec jeszcze wtedy). Okazalo sie, ze potrzebuje on kupic PACCa. Jako iz wtedy sprzedawalem PACCe na Allegro - polecilem mu... SIEBIE

. Zalatwilismy wtedy chyba wszystko poza allegro (poszedl mi na zaufanie - wplacil pierwszy). Ok. Po jakims ~miesiacu rozmawiamy o czyms i padlo na PACCa - okazalo sie, ze Mocio konta spersonalizowanego nie ma. Poprosil mnie o pomoc w tym (nie tak jak niektorzy mowili - nie wymusilem tego od niego -.-). Zrobilem rec keya, przeslalem przez GG. Nie mialem go w zadnym pliku - jedynie w archiwum GG. I teraz - Mocio mial wtedy 60~ lvl... Takich na peczki bylo - i co mialem wiedziec, ze taki 60 lvl zrobi anni? Gdybym go chcial okrasc zrobilbym to wtedy. Nie zrobilem, bo nie kradne

. Ok. Po jakis 2 miesiacach mialem formata... Oczywiscie nie skopiowalem Konnekta i wszystkie ustawienia, profile i czesc konaktow poszla sie rypac (nie mowiac o archiwum z okolo roku

). No nic... Na domiar zlego po jakims tam czasie pozniej - dysk twardy mi padl... Wymienili mi nowy - ale wszystko co mialem na HDD poszlo sie rypac... Po drodze wiadomo jeszcze z 1-2 formaty, bo ja nie z takich co Windowsa trzymaja 2 lata

.
Kwestia sharingu - tak, sharowalem z Mociem. TO JA padlem na 95 lvlu od Liona (przynosilem koledze speary do train i net padl). Niezbyt dlugo sharowalem, prawie wcale nie expilem. Ja bylem tylko od huntow i to wieczorami (ask Drom, Virgo - kradlem loota?)... I to przewaznie hydry. Umowa byla taka, ze dla Mocia idzie cala kasa, a ja dziele sie lootem na 3 z shooterami. Czyli Mocio za to, ze spal mial 10-20k kasy przez noc zarobione... Po deadzie na Lionie (ehhhhh

) Mocio sie zdenerwowal i przestalismy sharowac. Zmienil passy (notabene robil to dosc czesto).
Potem (dosc niedawno) przyszedl czas Anni (mowie o tym udanym). Okazalo sie, ze Mocio nie ma bota i poprosil mnie o pomoc - jako iz wiadomo, ze NG jest platne, a Mocio nie robil formata (a raczej Ogi Zadyma - bo to u niego zawsze robil anni...). Zrobilem Anni, jeszcze w final roomie Mocio sie zalogowal, zmienil passy. Wtedy to ostatni raz bylem na jego ACC. Nastepnego dnia w nocy mial hacka...
To chyba tyle wytlumaczen. Kto chce uwierzy, kto nie ten nie uwierzy... Ja tam powiedzialem prawde i tyle

.
Pozdrawiam
Pingwin
EDIT
@Randall
A skad Haurix moze o tym wiedziec O_o? Rownie dobrze kazdy inny mogl to napisac heh...
@Down
Bo argumentow zabraklo?