I po przeczytaniu ostatniej strony utwierdziłem się w przekonaniu, że większości "naszych" na tym serwerze nie można ufać:/
Jeżeli ktoś ma satysfakcję z kradzieży itemów swojemu koledze, to taką osobę trzeba odizolować od normalnych graczy >.<
Hmmmm....ale o czym to ja chciałem napisać? Już wiem. Mianowicie o tym, że gildia Cast Castle już nie istnieje. Zaczęła się rozpadać kiedy Rycerski Michał odszedł do ID. W kolejnych dniach odeszli kolejni gracze (w tym Michael Rzotkiewka, "wierny gildii od początku do końca") W gildii zostalo tylko kilku aktywnych graczy, nie mieliśmy wystarczającej ilości viceliderów, więc nie chciałem przeciągać tego w nieskończonośc i nacisnąłem przycisk usuwający gildię. Dziękuję wszystkim, którzy wytrwali w niej do końca.
@ Do ludzi z LC, którzy teraz przeszli do Crazy Hiccup.
Jak widać kilka hlvli w gildii czyni cuda. Wizja tego, że będą was chronić skutecznie ściągneła do tamtej gildii wiele osób. Nawet nie przeszkadza wam to, że jest w tej gildii śmieć Nelshok, który zabił mnie, a wielu naszych znajomych próbował zabić. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie.
@50+
Zbieramy team na Deep Fibula Quest. Jeżeli ktoś jest chętny to niech zostawi wiadomosć tutaj, lub odezwie się w grze.
|