Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Phoenix Sapphire
I po przeczytaniu ostatniej strony utwierdziłem się w przekonaniu, że większości "naszych" na tym serwerze nie można ufać:/
Jeżeli ktoś ma satysfakcję z kradzieży itemów swojemu koledze, to taką osobę trzeba odizolować od normalnych graczy >.<
|
Ta fajnie to oddaj rzeczy mojemu kumplowi "Ariel Wojak" ktróry miał itemy w GH i kiedy miał je wynieść to rozwiązałeś gildie a jak pisał do ciebie o zwrucenie to go ignorowałeś. A z tego co ja wiem jak traci się domek albo gh to wszystkie itemy leca do dp do miasta któremu podlega taki domek lub gh
Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni i mój kumpel odzyska swoje itemy
Cytuj:
Hmmmm....ale o czym to ja chciałem napisać? Już wiem. Mianowicie o tym, że gildia Cast Castle już nie istnieje. Zaczęła się rozpadać kiedy Rycerski Michał odszedł do ID. W kolejnych dniach odeszli kolejni gracze (w tym Michael Rzotkiewka, "wierny gildii od początku do końca") W gildii zostalo tylko kilku aktywnych graczy, nie mieliśmy wystarczającej ilości viceliderów, więc nie chciałem przeciągać tego w nieskończonośc i nacisnąłem przycisk usuwający gildię. Dziękuję wszystkim, którzy wytrwali w niej do końca.
|
Każdy wiedział że gildia się rozpadnie a po za tym nie ma sensu trwać w gildi która ciągle jest huntowana, poniżana itd.
Cytuj:
@ Do ludzi z LC, którzy teraz przeszli do Crazy Hiccup.
Jak widać kilka hlvli w gildii czyni cuda. Wizja tego, że będą was chronić skutecznie ściągneła do tamtej gildii wiele osób. Nawet nie przeszkadza wam to, że jest w tej gildii śmieć Nelshok, który zabił mnie, a wielu naszych znajomych próbował zabić. Mam nadzieję, że się nie zawiedziecie.
|
Ta jak widać masz wielki żal do Drahonia który chce stworzyć gildie która pogodziła by nas z wieloma wrogami. Gdybyś stanoł przed Bogiem to powiedział by Ci "Przebacz swym wrogom jako i ja swym przebaczyłem"

Ale ja religijny

.
Przemyśl to....
Cytuj:
@50+
Zbieramy team na Deep Fibula Quest. Jeżeli ktoś jest chętny to niech zostawi wiadomosć tutaj, lub odezwie się w grze.
|
Hmmmm.... trudno ci będzie znaleść dużą ekipe na tego questa

chyba że poszukasz w szeregach br