Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 13:58   #69
Michal90
Użytkownik forum

Michal90's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005

Stan: Niegrający
Świat: Wait for New
Domyślny

Szczerze? Tak samo Rexis jak i Eclipse to sami PA co myślą ze mają wysokie levele to im wszystko wolno.
Np. taki Deeyaj.. znam dwa noob chary: Memeja, Memaje, chodzi z gsem, skile 60+ i zabija wyzsze lvle, a jak ktos zabije któego z noob charów, to zaraz relog na DJ i zabija :/ uważam ze DJ to najwiekszy noob na świecie!
Myśle ze Rexis długo panował nie będzie! To samo myśle też o DJ! A najlepszy ziom na świecie to Weliax Aslet!!

Tak jak też wspominali tu poprzednicy, na tym swiecie nie opłaca sie zaczynać gry bez znajomości jakichś h-lvli. :/
Grałem na Askarze długo, byłem przez jakiś czas w TOP100, ale pewnego dnia szedł Skittl Del Fifik, nudziło mu sie, to mnie zabił a na pytanie "za co?" odpowiedział "aa zabiłeś mojego kolege" a jak zapytałem o nick , to odpowiedzi sie nie doczekałem. Później dostałem hacka na postać i tyle sobie pograłem!

Nie opłaca się zaczynać na Askarze, bez znajomosci hihg- lvli!!
Z drugiej strony moi rl kumple rządzą Novą (Slayer, Miller) , zaś czołowe lvle Eterni to tez moi kumple, ale tam jest rola zupelnie inna, nie oplaca sie zaczynac bo to stary świat, i już na Novie mamy 200+.
Dlatego jak widać nieraz oplaca sie zaczyanc mając znajomosci h-lvl, ale nieraz Nie :/

Czekam na nowy świat! Na którym też chętnie założyłbym jakiś klan , jeśli ktoś jest chętny pisać !

Mimo wszystko pozdrawiam calą Askare z Rexisem i Deeyejem na czele!

Ostatnio edytowany przez Michal90 - 28-06-2006 o 13:59.
Michal90 jest offline   Odpowiedz z Cytatem