Pooftopuję troszkę, co mi tam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Virusmaxi
9up W gothicu było jedno gówniane zadanie... świstaka  Niepamiętam dobrze, ale wystarczyło wziąść te 100, pójść, wrócić, wziąść resztę, kupić i oddać.
|
Ja wziąłem 100 bryłek, kupiłem miecz za 110, wróciłem, wziąłem 10 bryłek i oddałem miecz. Mniej łażenia, ale trza mieć na początku przynajmniej 10 bryłek.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drakon First
@all
was poj€balo z tymi ocenami??
taki zryty fake nie spada ponizej 5??
ja zaczynałem lepiej i dostawałem nizsze
ja pier.. znowu era zrytych fakemakerów -.-
OPANUJCIE SIĘ FAKE NIE OMŻE MIEĆ ROBIONEJ GRAFIKI NA ODWAL!!!!
|
A zabronisz ludziom tak komentować? To, że nie podobał im się twój fake, nie znaczy, że inne też muszą być wybluzgane. Ja na przykład sądzę, że mimo bardzo kiepskieo wykonania to Ręka zaczął lepiej niż ty. Przemawia przez ciebie agresywna zazdrość i kompleksy, ot co.
A teraz troszkę ontopic, żeby post przetrzymał tutaj.
Gdyby nie pierwsza część i siedziba Kaloma w czwartej dostałbyś wysokie noty. A takto niestety tylko
4/10. Orty też denerwują, żeby ich uniknąć wystarczy Word, OpenOffice lub nawet Google.com (!!!).
Bezi niech idzie do najemników/szkodników. Tam przetrwa spokojnie do piątego lub szóstego rozdziału (nie pamiętam, w którym jest ładowanie Uriziela). A na bagnie posiedziałby przez całego Gothica, nie wywalają go stamtąd. Rób, będą z ciebie ludzie. Nie wydajesz się takim debilem jak niektórzy tutaj, w fejkach.