Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 15:06   #18
Luthi
Użytkownik Forum

Luthi's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Imię: Elvenar
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Inicjatywa Uczniowska to tak naprawde stowarzyszenie młodych Wiernych. Ew. Młodzi PiS, Młodzież Wszechpolska i MłodaLiga Samoobrony. Wspierająca Ojca Dyrektora [chwała mu] jak i Magdzię Buczek w jej codziennym trwaniu z mlodziezą w kółku różancowym. Propaganda, chcą zwerbować tempackie dzieci, które walą z axa, zeby nasz DUPNY Roman mógł dalej robić kiełbie we łbie i ch...u..j.nie w szkolnictwie. Brakuje tutaj tylko Andrzeja Leppera i Renaty Begger która dobrze wie co to znaczy nauka do testów/sprawdzianów. To jest naprawde śmiech, takie kmioty ze wsi które na antenie nie umieją się dobrze wysłowić je.b.ią takie blędy ze szok. Ale KTOś KU***A TYCH CIU****LI WYBRAL!. Banda ch.... i jeb...ani masoni z radia maryja, rzesza 1,3 miliona ludzi wsłuchujących sie w mantre tego radia, przekaz podporogowy "jestescie ****ami". Kochający braci Kaczynskich którzy smieja sie z głupoty Polaków, ze tak sie dali WYCH.....AC. Psychopaci...
Jeszcze zobaczycie na własne oczy iz lekcje religii będą obowiązkowe, kościół przejmie TVN i Polsat jako, ze te stacje są masonskie. Przed kazda lekcja bedziemy sie modlic do Romana o pomyslne plony i zdrowe rodziny.

Wiem, ze tymi przeklenstwami pokazalem sie lekko z prostackiej strony ale prosze mi wybaczyc gdyz układ i dzisiejszy rząd Polski denerwują mnie PIEKIELNIE. o!