Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 15:18   #44
Jarassimus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 06 2006

Domyślny

A ja gratuluję wykonania eksperymentu, jakimkolwiek wynikiem by się on nie zakończył. ;-)

Z beczkami, komodami, krzesłami i kwiatkami z pokoju Williego, a nawet z boxami i honey flowerami, to już wczoraj kombinowaliśmy z kolegami w lesie (najgorsze było przenoszenie tego całego stuffu przez miasto i pilnowanie, żeby nikt nie rozwalił :-/); wykorzystywaliśmy też do tego okoliczne krzaczki. Za każdym razem, po zalogowaniu, postać pojawiała się NA beczce, komodzie i innych przedmiotach. Wniosek, że do tego nie można wykorzystywać przedmiotów, tylko potrzebni są inni ludzie.

Jednak, w takim razie, rzeczywiście, wszystko już jest jasne i temat można by już uznać za wyjaśniony. :-)

Pozdrowienia.
Co mógłbym rzec o tym forum? Choć strona, na której ono jest "mieni się" tytułem supported fansite, dzięki pracy moderatorów jest to najgorsze forum, jakie w życiu widziałem. Mają oni bowiem w nosie użytkowników, ich prawa, a nawet sam regulamin. Uważają się za bogów, za nieomylnych. :-P

Nie będę się już udzielał tutaj i napisałem do Administratora priva z prośbą o usunięcie mojego profilu z bazy danych forum. Nie bedę tu siedział ani dłużej.

NA TYM FORUM PANUJE BEZPRAWIE!

Ostatnio edytowany przez Jarassimus - 28-06-2006 o 15:19.
Jarassimus jest offline