Ty tez nie masz co pisac, a twoje teksty wrecz rozsmieszaja..
Gratuluje dolaczenie do Fanklubu Phoeleriusa-moze zarzuci Ci jakiegos Uh'a...Oh nie!Przeciez zapomnialem,Phoelerius potrzebuje Uh'y na OF!
Ale powracajac do Ciebie Rognis.Ty lepiej siedz na swoich czterech literkach w PZ bo Ci z SaT Cie dopadna i nawet sie nie zorientujesz a bedziesz wachac kwiatki od spodu.
Co do pytania skierowanego do Mathoff'a- tobie sie oplaca bo bedziesz mial specjalne wzgledy u Phoelerius'a!!Moze nawet fri uha!!!
@Phoe~
Phoeleriusie ,Drogi Power Abuserze!Jak tam leci zycie na tluczeniu Orc Spearmanów?Z tego co tu czytam to Ty tez "wielce" sie udzielasz w konflikcie z DS.Przyjdz kiedy do Venore pod Depot a zapewne kilku DS Cie bardzo serdecznie przywita.Wiem ,wiem nie masz czasu , poniewaz musisz nabijac lvl.Rozumiem to.Co do Twojego brata,Ghosta-postaraj sie Go uciszyc bo w koncu zaliczy glebe(pomijajac fakt ze juz kilka razy ja zaliczyl).Nawet Ty , Wielmozny Phoelerius Mu nie pomozesz.Dlaczego?Moze w koncu Cie zabraknac wsród Najwiekszych PA na Antice.Dziwi Mnie jedna rzecz, czemu wtedy jak Pioms i Sattor stali przed depo czekajac na Ciebie i wrecz blagajac (joke

) abys raczyl wyjsc , to Ty jednak tego nie zrobiles.Scared?Moze miales lagi to sie zdarza.Nie wnikam w to.Skoro nie miales odwagi ,aby wyjsc przed depo , aby "pogawedzic" z dwoma starymi kumplami, to jak bedzie wygladalo spotkanie z DS?Jak juz ich spotkasz to prosze wklej tutaj jakiegos screena, bede wdzieczny.
Tylko nie fake'a .Zycze milego expienia na OF'ie.
@BOtter
No i na koniec sekretarka Pana Pholeriusa.
Twoja wiedza o wszystkich wrecz Mnie zatrwaza.Jestes istnie wszechwiedzacy.Wiem, ze chcialbys byc prownywany z Mirkiem no, ale cóz.
A moze jestes na dodatek wszechmocny i wszystkich Twoich wrogów na Twój widok ogarnie wielka trwoga i rozpacz-" Co to bedzie Co to bedzie?!"
Co do tego wypraszania, prosze Cie nie uzywaj takich sformulowan bo chyba nie dorosles do tego , aby byc Moderatorem na tym forum.Co do tego karcenia innych....no sorka , prócz Phoelerius'a.To nie twoje forum i nie tylko twój kraj.Wyjedz do Korei Pólnocnej-tam teraz rzadzi dyktator, mozesz Go zastapic.
3maj sie.
Co do tej wojny MS vs. SaT.
Ostatnio na forum tibia.com jeden z SaT oswiadczyl wszem i wobec ze moze nastapic pokój , jednak pod warunkiem ,iz MS zaplaca pewna sumke pieniezna.
Widac, ze tym z SaT powoli zaczyna brakowac na Sd.
Hail MS.