Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rognis
Drogi Panie Altharion widzę, że jesteś osobą niezwykle utalentowaną, i bardzo cieszy mnie fakt, że tak bawią cie moje wypowiedzi. Postaram się żeby się nic nie zmieniło w moich wypowiedziach i zwracam się z proźbą co do twej wspaniałej osoby byś częściaj nas obdarzał swoimi tak cennymi obelgami i pogardliwymi zarzutami. Widzę, że twoi rodzice (Mama-Sattor, Tata-Piomos)byli dla ciebie wystarczająco dobrymi nauczycielami skoro obdarzyli ciebie tak wielką wiedzą o Phoe~ jak i o tej grze.
Pozdrawiam..
|
Wow...Toz Mi dowalil.
Ja wiem co nieco o Phoeleriusie, bo przez jakis okres bylem z Nim w gildii FOTG, do momentu kiedy Nas opuscil
Zdazylem naprzeczytac sie jego przeróznych wypowiedzi i obejrzec przerózne rzeczy jakie robil.Wiec co laska rekrucie nie mam zamiaru jak Ty zmieniac Mojego stanowiska.
No wiesz co do tych rodziców chcialbym ich miec za nich, no ale ja nie jestem w stylu Noobów od Fri Itanzów.
No ale widac Ty szukasz u Phoe'go pleców które by Cie ochronily w razie czego.
A wiem ze Sattor a przedewszystkim Piomos sa bardzo nieobliczalni.
A jezeli Cie zaatakuja , to nie lec z placzem na forum FOTG albo na channel klanowy.
@BOtter
Ja nie mieszam w to Mirka , tylko Ty , poniewaz w kilku postach mowisz " nie porownujcie Mnie do Mirka" co on ma do tego. Zreszta nikt Cie do niego nie porownuje.Bo zapewne daleko Ci do Niego.
Ja wole byc w Fanklubie Piomosa i Sattor'a niz w jakiejs legarni lizusów oddajacych czesc Phoeleriusowi.
Moze Wy tez bierzecie z niego przyklad , kupujac postacie i itemy za RL kase?
Hail MS!