Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 16:37   #1506
Phoenix Sapphire
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 05 2006

Profesja: Druid
Świat: Honera
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dolor
Ta fajnie to oddaj rzeczy mojemu kumplowi "Ariel Wojak" ktróry miał itemy w GH i kiedy miał je wynieść to rozwiązałeś gildie a jak pisał do ciebie o zwrucenie to go ignorowałeś. A z tego co ja wiem jak traci się domek albo gh to wszystkie itemy leca do dp do miasta któremu podlega taki domek lub gh
Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni i mój kumpel odzyska swoje itemy

Każdy wiedział że gildia się rozpadnie a po za tym nie ma sensu trwać w gildi która ciągle jest huntowana, poniżana itd.

Ta jak widać masz wielki żal do Drahonia który chce stworzyć gildie która pogodziła by nas z wieloma wrogami. Gdybyś stanoł przed Bogiem to powiedział by Ci "Przebacz swym wrogom jako i ja swym przebaczyłem" Ale ja religijny .
Przemyśl to....

Hmmmm.... trudno ci będzie znaleść dużą ekipe na tego questa chyba że poszukasz w szeregach br
1. Fajnie, że kolega się w końcu zainteresował swoimi itemami. Tydzień próbowałem się z nim zkontaktować...bezskutecznie. Nie przypominam sobie, żeby do mnie pisał w tej sprawie, chyba że w trakcie kiedy miałem kicka (co się zdarza dokładnie co godzinę i 12 minut..i love tpsa).
Wybiorę się niedługo do Kazoo i sprawdzę jakie to itemki miał w gh i mu je oddam. Nie widzę żadnego problemu.

2. Co do sprawy gildii i mieszania Boga w te sprawy to wogóle n/c.

3. Ekipa na Deep Fibula quest nie musi być wcale duża Po za tym jest już nas paru:
Drahonio, Krzysiu Szycha, Legolas of Anarchia, Seba Konieczny i ja. Jeszcze z jeden bloker, 1-2 shooterów i myślę że sobie poradzimy. Tak więć zgłaszać się! xD
Phoenix Sapphire jest offline