Temat: Dosyć PA
Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 17:02   #229
Mordor
Użytkownik Forum

Mordor's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 166
Skille: 102
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Majkaa
ech... dzieki sliczne ,ale w mojej sytuacji nieda sie juz nic zrobic pozatym sama niewiem czy tego chce.Wiesz nie podoba mi sie to co robicie zreszta jak wiekszosci ludzi. Kazdy ma swoje sumienie i dume aczkolwiek niewiem czy jest sens do tego odwolywac sie. Mysle ze za niedlugo dojdzie do wojny bo troszeczke zaczynacie przeginac z tym co robicie ,ja rozumiem ze to jest server pvp i kazdy powinien poniesc konsekwencje swoich czynow ale zabijac bez powody to zaczyna byc troche zenujace i smieszne, tyle fajnych ludzi odeszlo z arcani i sadze ze nawet w tej grupie byli i twoi znajomi.....Najsmieszniejsze jest to ze jezeli ktos nie jest w gildii ktora trzyma z wami przymierze wtedy automatycznie idzie na 1 odstrzal bez zadnej gadki. Stracilam zbyt duzo czasu i kasy na ta postac i jezeli dojde do wniosku ze jeszcze mimo tego ze mam hunta bede grac to , to zrobie i nawet jezeli strace rok na wbicie kilku lvl to bedzie bardziej udowodnienie sobie i wam ze nie jestescie az tacy fajni...;] na ten temat mozna pisac i pisac ... wiec juz skacze bo zaczynam chyba juz troche smucic hehehe... tobie dziekuje za dobre checi i zycze ci powodzonka...;p

Hmm..., mam takie pyatnie między kim a kim ma być ta wojna, z twojego toku rozumowania wnioskuje ze nie lcizysz an wojne miedzy SK a DPFT wiec kto ma byc przeciwnikiem DPFT?
in dark road.
Mordor jest offline   Odpowiedz z Cytatem