Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Aro aka papa
Majkaa na twoim miejscu nie liczylbym na wojne bo nawet jesli wybuchnie w co watpie to szans i tak nie macie.Druga sprawa jesli naprawde chcesz grac na tym serwie podaj mi swoj nick a postaram sie cos wykombinowac...dzieki mnie na tym serwie gra spokojnie wielu 100+lvli i jakos nie narzekaja.
pozdro
|
heh... no dobrze zastanowie sie i jakby cos to sie odezwie na tibi , tylko ze mhmm jak juz mowilam nie licze na to zebys mi pomogl , pozatym no coz nie mam zamiaru znowu placic za swoja wolnosc zrobilam to raz pozwoliliscie mi pograc kilka dni a pozniej znowu zabijaliscie...to troszeczke sie minelo z celem i po tym niemam zadnego szacunku do nie ktorych ludzi z twojej gildii ale to niewazne... a co do wojny ... mhmmm pewnie jej nie bedzie i tu masz racje, ja wiem ze nie powinno sie przekladac gry do rl ale mhmmm no coz napewno jest jakis smutek poznalam tutaj duzo fajnych ludzi i bawilam sie ta gra a nagle jakas grupka ludzi mowi mi co moge a czego nie i tutaj wystepuje ten zal i czlowiek stwierdza ze tak wlasciwie jest bezradny i nic nie moze...no nic chyba zaczelam sie nad soba uzalac musicie mi to wybaczyc jestem tylko kobieta....