Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 22:03   #113
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Anni najłatwiej wykonać... nie wiem to po prostu jeden z najtrudniejszych qestów o ile nie najtrudniejszy (no paru qestów zapewne jeszcze społeczność tibijska nie zna no i demon helmet qest też do łatwych nie należy). Po prostu knight nawet na około ~~150 lvl musi się non stop uhać. Jest 6 demonów więc obliczcie sobie combo . 2 geby(nie 3 geby bo 2 demki stoją przed wszystkimi i po bokach każdy ma jednego) + 6 ognistych ue, dobrze że mele chociaż nie ma. Wiadomo stresik malutki lag, chwila zawachania i już leżysz. Bez bota myślę że tak na 150-160 moooogłoby to się udać (oczywiście knightem) a reszta jezdzi na boocie wogóle chyba 95% ani (za wyjątkiem ekip złożonych z sorców/drutów) to booty i tyle.
troche przesadziles, owszem combo byloby super, ale szanse na combo z 3 demonow czyli geb x3 i gfb x6 sa tak male ze raczej niemozliwe

ja uwazam ze da sie to wykonac bez bota, jedyny problem to w sumie zmiana amunicji do luku/kuszy, bo takto kazdy doswiadczony gracz jest w stanie uhac sie co 2 sekundy. oczywiscie nerwy robia swoje. no ale jak na razie 99.9% jedzie na botach i idzie na latwizne( a czasem i tak gina)