Zobacz pojedynczy post
stary 28-06-2006, 23:50   #41
Phoelerius
Użytkownik Forum

Phoelerius's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Lubin

Imię: Phoelerius
Profesja: Elite Knight
Świat: Antica
Poziom: 134
Skille: 93/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sattor
Rogni zobaczymy kto bedzie sie smial ostatni...a obiecuje Ci ze ta osoba napewno nie bedziesz Ty...zobaczymy jak wtedy bedzie ci wesolo a po 2 nie powiedzialem ze on mnie obrazil badz wyzywal on sie po prostu wysmiewal...a ze mnie nikt nie mzoe sie wysmiewac...wracajac do osob 3 ktore nigdy nie graly na Antice nie wypowiadajcie sie na ten temat bo i tak nie macie zielonego pojecia kto jak gra sluchacie sie tylko Phoelerisa ktory na 100% bedzie mowil ze SaT uzywa botow bo po prostu nie umieja z nimi wygrac nie twierdze ze oni tego nie robia ale maja tez w swoich szeregach naprawde dobrycg graczy...i Rognis ~See ya on Battlefield~
Z SaT aktualnie Alliance nie walczy(mamy z nimi zawieszenie broni) oni nas nie ruszaja i my ich nie ruszamy... wiec nie pisz ze nie potrafimy z nimi wygrac, bo nawet nie walczymy z soba. Sam nie znasz faktow, a krytykujesz innych za to...

I oczywiscie Burgerking-Belerith aka Botlerith aka Selerith nie uzywa bota, poprostu na jego kliencie nie widac drzew i budynkow.^^
Nie bron go, jak to Dark Side probuje robic na forum Anticy... poki placi za pacca, Cip Soft mu nic nie zrobi, bo po co kasowac klientow.-.-

http://rapidshare.de/files/24212524/...h_bot.rec.html - Link do filmu nagranego przez Sedrare na ktorym widac tego pieknego bota.

Ostatnio edytowany przez Phoelerius - 28-06-2006 o 23:56.
Phoelerius jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.