Ghost Nieudany-co to znaczy że kaczyński dochodził do wladzy, pokręciło cie? Polska to nie kuba że tu aby mieć władze to trzeba miec karabin, do władzy to dochodził kastro i husain a Kaczyńscy i PiS wygrali w wolnych niezależnych wyborach i do cholery jasnej ktoś ich wybrał (na przykład ja i nie wstydze się tego mówić chociaż za rząd jest mi wstyd) dlatego teraz moge bez mrugnięcia okiem krytykowac ten rząd za to czego nie zrobił albo za to co zrobił inaczej niż zapowiadał. Moge mówić o Kaczyńskim co chce bo mnie oszukał mówiąc że zawiąrze koalicjie z PO a tym czasem skumał sie z burakami i skrajnymi narwańcami. A mimo wszystkich niedoskonałości tego rządu to wole mieć taki niż SLDowki gdzie byli PZPRowcy i agenci KGB mieszali wode. Tu są kłamcy ale przynajmniej kłamią od niedawna a nie od urodzenia. Piętro wyżej, matko jedyna jaki kaczyzm człwieku zastanów sie co mówisz, usłuszałeś hasełko spodobało ci sie i powtarzasz, póki co nie ma żadych przesłanek że ten rząd zrobi cokolwiek w celu ograniczenia naszych swobód, a za 3 lata kiedy skończy mu sie kadencja po prostu przyjdą nowi magicy z nowymi czarodziejskimi sposobami na naprawe naszego państwa i jak zwykle po pół roku zostaną zgnojeni bo taka jest już ta nasza Polska mentalność, naprwade dobrze jest tylko wtedy kiedy jest naprawde źle. W tym karaju aby sąsiad żył z sąsiadem w zgdzie to musi być powódź. Jeszcze słówko o młodzieży wszechpolskiej, żyjemy w wolnym kraju i kazdy teoretycznie może mieć poglądy jakie mus ie podoba ale chłopcy z MW trosze przeginają pałe, często ich argumentem jest siła fizyczna a to mi się straszne nie podoba. We wszystkim trzeba mieć umiar w poglądach także.
wieszok-nie śpiewasz hymnu ale słowa znasz, w przeciwieństwie do niektórych
ps. miało być o inicjatywie uczniowskiej a zrobił się temat o rządzie [;
Ostatnio edytowany przez Pacek - 29-06-2006 o 00:02.
|