Temat: Iridia SS
Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2006, 00:48   #489
Lovah
Użytkownik Forum

Lovah's Avatar

Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Nie wiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Świat: Premia
Poziom: 33
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pharaun
@Lovah
Sorry, ale skąd ty to możesz wiedzieć? Wnioskuje, że grałeś tu, ale przestałeś. Arcanium bardzo się stara, żeby zachęcić jak najwięcej ludzi. Pricelisty, anulowanie huntów itp. są właśnie po to, aby naprawić ten serwer. Pa jest znikome, chyba, że mocno dałeś się we znaki Arcanium. Co do panujących gildii, jak można było dziś zaobserwować, Scotty utarł im nosa zabijająć Affe. W chwili obecnej są dwie panujące gildie. Ja ze swojej strony, bardzo serdecznie wszystkich zapraszam.
Skąd ja to mogę wiedzieć?
Tak grałem tu, przestałem, ale Iridią interesuję się nadal. Z bólem serca muszę przyznać, że na Iridii z czasem było coraz gorzej, nazwałbym ten server - serverem ludzi fałszywych, którzy pod pozorem zmian na lepsze (Changes) uczynili przy dojściu do władzy z servera piekło. Władza przechodziła z ręki do ręki i każdy próbował z niej korzystać, co miało bolesne skutki dla servera.

PA nie dotyczy Ciebie bo masz przy nicku da'Roc, a Kash jak dobrze wiemy jest w Arc. Chociaż ostatnio głośno jest o tym jak przywłaszcza sobie edron d-lair. Cofając odrobinę czas, przypominamy sobie, że Kashrius także był w Changes A przecież Triad był taki "Zły", jednak to z niego wywodzi się jedna z nielicznych uczciwych i sprawiedliwych twarzy Arcanium - Cirmo aka Naviator.

Iridia to świat mniejszych i większych PA, dzięki którym mamy kolejne zagrożenie czyli random pk tacy jak ja, są to ludzie którzy dzieki "wspaniałym" władcom servera nie mogą w spokoju grać.

Iridii już nic nie pomoże, a granie tam bez znajomości/mocnych nerwów to strata czasu.

//Alaquazar
Lovah jest offline   Odpowiedz z Cytatem