Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2006, 02:54   #1444
fea_umarth
Użytkownik Forum

fea_umarth's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Imię: Fea Umarth
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 111
Skille: 90/82
Domyślny

*wszyscy twierdzili i dalej twierdza ze sandra to noob
tylko ze sandra juz od 3 miesiecy nie gra na swoim charze?
nieprawda
*Veers - co tu udowadniac? miałem nagrywac rozmowy z ventrilo dofu jak gadali ktore funkcje wywalaja tibia, ktore laguja a ktorych smialo uzywac?
bylo nagrywac
*Dalipi tak samo jak wiekszosc fragow z poczatku wojny byl Vision - wtedy dla dofu albo moment był zly albo zawsze twierdzili ze maja
pokaz mi te fragi po tym jak dof dolaczyl do wojny. swe zrobili jakas akcje?
chyba tylko wyplacania sie

*Generalnie zwroccie uwage ze Wanted juz nawet przestało tu zagladac albo komentowac wypowiedzi. tyle rzodkiewka jest super tu leci ze nie da sie nadarzyc
a DoF usilnie stara sam sobie udowodnic ze jest niepokonany i nieskazitelny
zagladaja ,wszyscy sa fanami nossa
dobra jestesmy ci zli . jak cie spotkam to ci zabiore kasete z najlepszymi zagranimi grzesia rasiaka

*jak to okreslił Niklas - system zapoczotkowany przez polla i jamehe - " dofowa licencja na prawde " - swiadczaca ze tylko oni maja racje, i ich kolko wewnetrzej adoracji potakiwaczny poklaskujacych sobie nawzajem ze maja racje.
Tylko ze tak samo jak potakiwaliscie sobie puszczajac draza za 1mln, tak samo jak potakiwaliscie sobie przyjmujac draza do dof, tak samo jak potakiwaliscie jak pomogliscie wanted wygrac wojne z vision - tak samo teraz potakujecie sobie nazwazajem w licznych kwestiach ktorym daleko od trafnosci
powiedz mi jak draz przyjechal do poznania jakie bylo twoje nastawienie?
fea_umarth jest offline