Temat: Teren Łowów
Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2006, 03:27   #87
Alien Wight
Guest

Domyślny

krtykujecie cipsoft ze czemu pacc a nie dla facc ale musicie zrozumiec ze utrzymanie serwerów kosztuje.
Mainland się rozwija moze nieznacznie ale się rozwija. jesli was faccowców to interesuje to pacc dla mnie nie jest niczym nadzwyczajnym i szczególnym,poprosu jes ciekawiej i ławiej.

chodzi tu głównie o expowiska-zawsze znajdzie sie cos wolnego .
złodzieje- na paccu są sporadyczne przypadni thefów noobków którzy okradają innych bo nikt kto ma pacca i mysli o powaznym graniu ,wbiciu dobrego levelu i cieszeniu się grą nie chce mieć potem etykietki złodzieja i nooba.

a jezeli chodzi o całą tibie to wg mnie questy sa zbyt banalne ,jak narazie zainteresował mnie tylko postman i explorer society quest -mają postam rpg -idź tam ,zapytaj o to, zanies to ,zdobąc to a powiem ci to i tak dalej.
większosc questów w tibii to tylko takie wejdź ,zabij i wyciagnij ze skrzynki - i to dla mnie jest nudne ,do kitu.
oczywiscie wykonuje te questy "idź i weź" ale interesują mnie źródła tego qustu.
nie ma zleceniodawców.Gdy podchodzisz do jakiegos npc to bycmoze ukrywa on jakis quest ale nie wiesz co mu powiedzieć aby dał ci wskazówki wiec to jest dla mnie nieco bez sensu. rozmowa powinna wygladac tak : "hi" "npc:hiho ,will you do something for me? or maybe you want to trade?" i wtedy wiedziałbym ze ten npc jest zleceniodawca questu.

tibia ma wielkie mozliwosci ,łowienie ryb,scinanie zboza, expienie, zabijanie ludzi itd....ale tak naprawde nie widac w tym wiekszego celu ,kazdy z was powie :gram aby wbic fajny lv ,lootować codziennie bohy, sprzedawac za fajną kasę tylko ze zeby to osiagnąc trzeba wielu wyrzeczeń.