Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2006, 08:38   #441
White Patriots
Użytkownik forum

White Patriots's Avatar

Data dołączenia: 28 06 2006

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Widze Ennesix ze osoba z takim lvl jak ty zapewne wie wszystko najlepiej i ten lvl pokazuje rowniez jak dlugo grasz na tym servie a odnosnie znakow interpunkcyjnych czy przeskadza ci ich brak w zrozumieniu tekstu jesli tak to tobie sugeruje powrot do szkoly niekoniecznie dla ludzi zdrowych i normalnych. A z twoje posta wlasnie widac jak duzo wiesz o ty servie a nie wiesz nic i jestem pewny ze kazda z moich postaci na tym serverze byla lepsza od twojej a wracajac do swe tez zapewne nei pamietasz jednego tekstu wypowiedzianego przez Nizahe "All Polish PPL are Hunted" bylo podczas licznych wojen na tym servie i nei sadze ze jego stosunek do polakow bardzo sie zmienil w przeciagu paru miesiecy i jesli maja sie w tym temacie tacy zieloni ludzie wypowiadac to lepiej zamknac dyskusje bo wy nic do niej nie wniesiecie a ja bym nie potrafil grac spokojnie jesli wokol mnie jest pelno swe bawiacych sie w PA na polakach ale o tym tez zapewne malo wiecie bo skad skoro lepiej zbratac sie ze swe i udawac ze sie nei widzi problemu a przy okazji wchodzic im w dupy.
White Patriots jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.