@White Patriots: Ja też spotykałem się z PA ze strony szwedów, co nie zmienia faktu że nadal uważam że jesteś idiotą. Tibia to tylko gra, a to że w niej tyle spięć na tle narodowym to jest przegięcie. Postami takimi jak twoje nie poprawisz sytuacji, tylko jeszcze bardziej ją zaostrzysz. Nie mówiąc o tym, że z PA ze strony polaków na Morganie spotykałem się dużo częściej... No i ty znawca historii Morgany, uber-patriota najpierw gadasz że trzeba wywołać wielką wojnę, wywalić najlepiej wszystkich szwedów z serwera; później twierdzisz że polacy mieli zjednoczyć się ze szwedami z Tengu aby wykopać z serwera Nizahe, który jest podobno Anglikiem chociaż wygląda jak jakiś gej z Armenii. I żeby była jasność: ja nie staje w swoich wypowiedziach po niczyjej stronie bo ani Tengu/Overshadows [czyli twoich "dobrych" szwedów] ani bandy z Fire/Avis [czyli twoich Nizahe anglika-armeńczyka i zastraszonych polaków, oraz szwedów kanibali których należy wykopać] nigdy nie lubiałem. Po prostu, uważam że piszesz głupoty i chce ci to pokazać.
Ostatnio edytowany przez nalog - 29-06-2006 o 11:36.
|