Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Hehe jak tak dalej pójdzie to już wkrótce wszyscy z old pats będą w hwl  Grud~~ w HWL a ona nigdy (oczywiście jak do tej pory) nie stawała przeciwko Kondzie. W Dominion został Oen, Konda,Raa ze starego pats hehe a w Hwl mamy veccie, keekeza, rivenna, zazka, wanosa, szkodiego, grudging (oczywiście ze starego więc nie wymieniam malakasa i innych którzy tylko przez jakiś czas byli w patsach lub na wojnie tylko) langanu nie liczę oni zdradzili raz (staneli przeciwko kondzie) więc oni... albo przejdą do hwl albo ... zostaną w dominion. Może być tak że konda zpokornieje, przeprosi rivenna i razem z resztą paczki pójdą do hwl a całe dominion będzie miało hunta hehe. Bo teraz ma taki wybór albo zostaje i kontynułuje walkę z osobami z którymi się przyjaźnił przez tyle czasu (może też dalej grać być w dominion i nie brać udziału "czynnego" w war) albo... zmienić front walczyć u boku hwl przeciwko Pa i Pk (to pewnie będzie wyjaśnienie na forum) w końcu niektórym z Dominion trochę woda sodowa uderzyła do głowy  obłowi się bo jak tylko przejdzie 50-100% dominion będzie płaciła za free od war  . Radzę wszystkim z Dominion lepiej zrezygnujcie z tej wojny bo jeśli moje podejrzenia się ziszczą...
|
no co ty piszesz

Oby tak nie bylo jak ty tu piszesz bo wtedy leze i mam hunta, ale niezle to wykombinowales , moze byc taka opcja ze konda pojdzie do hwl i napisze ze za duzo pa bylo w gildii , a co do vnzla team to nie wiem co myslec , to sa choragiewki wiec nawet nie wiadomo po ktorej sa stronie