Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gedd
nie znajdzie sie zaden przywodca ktorego beda wszyscy sluchac, polowie z nich bedzie szkoda postaci i beda tchorzyc, polowa z nich bedzie miala jakies problemy z sciagnieciem ventrilo/teamspeaka i podlaczeniem sie do servera, wiele z nich niema kasy na runy i najwazniejsze ze beda mieli 0 zgrania.
chcesz z jakas zbieranina wygrac wojne?
|
Tzn tak mhmm sadze ze jezeli znalazlaby sie jedna silna osoba ktora moglaby pokierowac ludzmi tak jak np Fosfik (bo uwazam ze sobie doskonale podporzadkowal ludzi w sowjej gildii ..)moze bylaby jakas szansa przynajmniej ja mam cien takiej nadzieji aczkolwiek zazwyczaj jest tak ze kazdy polak chce miec cos do powiedzenia i czasami robi sie balagan. Zauwaz jedno ze oni pozbywaja sie polakow tak jak przedstawil kolega rozmowe z osoba z turtli , wiec doskonale zdajemy sobie sprawe z tego ze nastepni beda zabijani , za wszelka cene chca sie pozbyc nas z servera .Jezeli dojedzie do wojny jestem przekonana ze kilka osob z SK , a takze z turtlesow tez bedzia walczyc przeciwko nim. Pozatym turtlesi zaczynaja zabijac ludzi z 2 dosc mocnych gildii mowie tutaj o Sk (oczywiscie polaka )gdzie przykladem jest Saint Conqueror i takie glupie tlumaczenie z ich strony ze chlopak mial hunta za nim wszedl do tej gildii to troche smieszne ,bo Sk by go nie wziela druga osoba jest chlopak z La Hermandad ktory zostal zabity wczoraj pewnie tez z glupiego powodu jak wiekszosc. Turtlesi daja nam na tacy coraz wiecej osob huntowanych to wyglada tak ze bardzo im sie juz nudzi i sami prowokuja do wybuchu wojny, taka jest moja opinia. Wiec co do zbieraniny to calkiem fajna grupa ludzi moze sie utworzyc a osoby ktore juz nie graja tutaj mogli by napewno jakos nam pomoc mowie tu o bylej EZ ktora napewno chce sie w jakis sposob zemscic za to co ich spotkalo.Tak zgodze sie z toba ze polacy sie boja zazwyczaj mamy duzo do powiedzenia ale jak cos do czegos dochodzi to uciekamy tak bylo ,jest i bedzie i niestety hiszpanie maja ladna opinie na nasz temat wyrobiona i z nas sie smieja nie do konca biora nas powaznie ale dajemy im do tego powody.....Gdyby polacy umieliby sie zmobilizowac dawno by sie skaczyla era turtlesow.....