Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2006, 15:48   #6
Wyrob miesny
Użytkownik forum

Wyrob miesny's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2006
Lokacja: Rook

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Looking
Świat: Askara
Poziom: 24
Skille: 21/26
Poziom mag.: 69
Domyślny

Czy ja cię dobrze zrozumiałem złociutki ? Proponujesz założenie silver amuletu na skilowanie na waspach. OMFG. Człowieku silv amulet to rar jeden z najwiekszych na rooku. Waspy to naprawdę głupi pomysł. Nigdy się nie skiluje na potworkach które cię zatruwają. NIGDY. Poza tym ty mi piszesz o skilowaniu trwającym co najwyżej 10 minut. Jak już się ktoś zabiera za skilowanie, to nie robi tego po to by mu wzrosło 2% sworda.
Jedynym, przynajmniej dla mnie, sensownym skilowaniem na rooku są minosy. Można na nich skilować od 15 lvl, mają one dużo hp, gdy masz dobre eq żadko cię hitają. Ja zaciągam 6 minosów do tego korytarzyka z wypierdkiem na końcu w mino hell i tam je blokuję hf-amii po jednym biorę na shielda. Zostawiam potem kompa na 10 minut ( oczywiście leje na full defie ), potem wracam i zmieniam minosa - proste. Godzina efektywnego trenienia. Na orki chodzą wszyscy i większość je zabije jak tylko cię z nimi zobaczy. Roty zadają mocne hity - o wiele mocniejsze niż minosy a mają mniej hp, więc one kompletnie odpadają. Jedyne z czym się zgodze z tobą to to że nie ma sensu skilować przed 10 lvlem. Ale tylko to jest dobrym stwierdzeniem.
Wyrob miesny jest offline   Odpowiedz z Cytatem