Tak, uwazam, ze druida trzeba ulepszyc!!!
Kiedy zaczynałam grac w tibie i nie bardzo wiedzialam na czym to polega rooka robilam kilka tygodni!! Dopiero po pewnym czasie dowiedziałam sie, ze po rooku jest jakis tam main i wybieranie prosefji. Ludzie ciagle sie pytali czy bede czarodziejem czy rycerzem? Wiec nie wiedzial o istnieniu innych profesji. Chcialam byc czarodziejem, kiedy poszlam do wyroczni, nie bardzo czytalam cio ona do mnie mowi

zrozumialam tylko jedno: druid i taka profesje wybralam, bo bylam noob i nie wiedzialam ze sorc to czarodziej

Dopiero przy 18lvl zrozumialam, jaka to cienka profesja!! Wkurzylam sie na maxa i przestalam grac! Nie chcialo mi sie robic nowej postaci! Stwierdzialm, ze druidem po prostu nie da sie grac! Jest to tylko nie szanowany łup dla pk i maszynka do robienia uhow! Pozniej wprowdzili soule to juz nawet kasy sie nie dalo zarabiac... Nie dawno powrocilam do Tibii postanowilam pokazac, ze zostane h-lvl druidem

, najtrudniejsza profesja, wymagajaca najdluzszego rozwijania, kupila pacc i zrobilam 32lvl.. bede grac nim dalej nie zmienie tej profesji! Gram ta postacia od paczatku i bede grac tak dlugo jak bede mogla. Druid jest bardzo slaby, np mumia potrafi mnie walic po 60hp ;/ Uwazam, ze nie powinno byc gorszych lub lepszych profesji, w tibii tak jak w innych grach, nie powinno byc tak, ze profesje z mozliwoscia trenowania skilli wykaszaja magow, a przedewszystkim druidow. Druid powinnien sie cechowac, rowniez czyms co nie pozowli mu przegrac pojedynku z knightem na takim samym lub nawet nizszym poziomie. Jak narazie nie wygralam zadnego pojedynku z pk!!! Chyba ze udalo mi sie zwiac do depo!!