Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2006, 20:30   #28
Kosher Pig
Użytkownik Forum

Kosher Pig's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eny the Noob
A jak im dasz to co chcieli to Cie nie ubija? Jesli tak to jakies slabe to PA - Wojowniczy Pall to byl hardcore ;>

Ja na Aurerze tylko runy robilem, wiec nie mialem problemow, ale jak masz np 50 elita i Cie bije 100+ RP no to sorry ale nawet jak masz laagi to pasc nie powinienes. A jak elite to tym bardziej.

A propo PVP - Bam Kaboom (Niestety zdeletowany) zlurowal raz GS'y pod Venore (Przed Updatem) i bil go Lecther, Misima i chyba ktos tam jeszcze. I zwial im bez problemow a to byl 55~ pall.

~EnyTheNoob.
Niestety, ja byłem jako sorc, bez run ani many. Padne i tak i tak, a może się uratuję?

Co do lurowania i zdolności PvP by mr payarmor - Misima to nie był wtedy Sindre. A pozatym, może to było po innym updacie i boty im wysiadły?

Edit: Tak, ma. Jakiś czas temu ktoś nawet wysłał na forum.tibia.com link do aukcji. Wszystko się zgadzało, screen był. Wielu ludzi wtedy twierdziło że to fake. Jednak jakiś czas temu Paco niespodziewanie wrócił/przeniósl się na Nova i jakoś podejrzanie dużo osób twierdzi że jest tradowany... ;p

Ostatnio edytowany przez Kosher Pig - 29-06-2006 o 20:39.
Kosher Pig jest offline