Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Dziwne dziwne sir imp został wykopany z HWL bo " nie chcemy ludzi takich jak on  "-słowa Wanosa też mi wytłumaczenie. Tyle czasu był w HWL i raptem sie im "przestał podobać" jeśli ktoś zna powód odejścia/wykopania sir impa od hwl mógłby napisać  . Post Roffu miał raczej inny cel. Napisał po prostu z kim jest w stanie wojny (hwl oczywiście) a jeśli co niektórzy membersi tych gildi nie wiedzieli że wstępując do tych gildi przyłączają się do war to niech napiszą do nich w grze to pogadają ale nie o kasie (czyli nie o paymencie  ) tak bynajmniej ja to zrozumiałem. Galana i lojalnośc hehe te dwa słowa jakoś mi razem nie pasują. Konda lubi władze ale chyba nie za bardzo chce dzielić władzę z "burakami" z Polski. Sorry za ostre słowa ale część Dominion gdy tylko zrozumiało że mają Konde za plecami rozpoczęło ostre PA. Co do lojalności, przyzwoitości to wiesz pojęcia względne w końcu może być lojalny wobec starych przyjaciół a ile by przy tym gp do jego "skarbca" wpłynęło hehe starczyło by na następne 10 lvli  . Załatwił by wszystko za jednym zamachem  a walcząc przeciwko hwl raczej wiele nie zyska wyczerpani wojną (finansowo głównie) członkowie hwl raczej nie zapłacą. Wolą dać sobie retired na wakacje poczekać aż sprawa przycichnie
|
czesciowo masz racje, ale raczej nie widze opcji rivena i nuskeia i keekza razem znow z konda.
sliver@ nie ma sie o co klocic, nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich czy cudzych opinii tak dlugo jak ma to jakis sens
PS: nie patrzcie na rahilli i szkodiego bo teraz chyba tylko dog gra obiema postaciami, prawdopodobnie on nimi doszedl do wojny, to taki maly troublemaker