Zobacz pojedynczy post
stary 29-06-2006, 21:34   #128
pawlon
Użytkownik Forum

pawlon's Avatar

Data dołączenia: 31 03 2004

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
Dziwne dziwne sir imp został wykopany z HWL bo " nie chcemy ludzi takich jak on "-słowa Wanosa też mi wytłumaczenie. Tyle czasu był w HWL i raptem sie im "przestał podobać" jeśli ktoś zna powód odejścia/wykopania sir impa od hwl mógłby napisać . Post Roffu miał raczej inny cel. Napisał po prostu z kim jest w stanie wojny (hwl oczywiście) a jeśli co niektórzy membersi tych gildi nie wiedzieli że wstępując do tych gildi przyłączają się do war to niech napiszą do nich w grze to pogadają ale nie o kasie (czyli nie o paymencie ) tak bynajmniej ja to zrozumiałem. Galana i lojalnośc hehe te dwa słowa jakoś mi razem nie pasują. Konda lubi władze ale chyba nie za bardzo chce dzielić władzę z "burakami" z Polski. Sorry za ostre słowa ale część Dominion gdy tylko zrozumiało że mają Konde za plecami rozpoczęło ostre PA. Co do lojalności, przyzwoitości to wiesz pojęcia względne w końcu może być lojalny wobec starych przyjaciół a ile by przy tym gp do jego "skarbca" wpłynęło hehe starczyło by na następne 10 lvli . Załatwił by wszystko za jednym zamachem a walcząc przeciwko hwl raczej wiele nie zyska wyczerpani wojną (finansowo głównie) członkowie hwl raczej nie zapłacą. Wolą dać sobie retired na wakacje poczekać aż sprawa przycichnie
czesciowo masz racje, ale raczej nie widze opcji rivena i nuskeia i keekza razem znow z konda.

sliver@ nie ma sie o co klocic, nie mam nic przeciwko krytykowaniu moich czy cudzych opinii tak dlugo jak ma to jakis sens

PS: nie patrzcie na rahilli i szkodiego bo teraz chyba tylko dog gra obiema postaciami, prawdopodobnie on nimi doszedl do wojny, to taki maly troublemaker