Temat
:
Odpowiedź na zagadki: Mino Mage / Spike Sword / Domki
Zobacz pojedynczy post
29-06-2006, 21:44
#
526
Draculcia_1992
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2006
Lokacja: Białystok
Imię:
Light of night
Profesja: Sorcerer
Świat: Nova
Poziom: 19
"może"
tak patrze i myśle i ciągle tak naprawde jestesmy w lesie... bo piszemy "a może...to a może tamto..." no trzeba czytac i tłumaczyc ksiazki w nich jest historia tibi w jednej ksiażce na rooku było cos o Thais... tak sadze... ze... to głupie wiem... ale ja lubie kropki... i mysle (ja myśle?!)
dobra tak se pomyslałam ze książki o tej całej tajemnicy cą rozwiane po całej Tibi... i gdyby je wszystkie zdobyć i przetłumaczyć każda książka zapewne była by elementem pewnej jednej histori Tibi i w tedy zapewne wszystko by sie wyjasniło! aby sprawdzić tą teze potrzebna by była współpraca ze strony obcokrajowców, typu (o przecinek!
) brazylijczycy... angliki... rosjanie... i cała reszta a mianowicie CAŁA TIBIA I WSZYSCY JEJ UZYTKOWNICY. ponieważ na różnych światach sa różne książki... zadanie jest na skale swiatową bo kto rozwiąże zagadke Tibi ten pewnie zostanie mistrzem tej gry... jak dotąd nawet najlepsi nie umieli nic z tym zrobić... więc... możemy tym samym pokazać że polaczki to cholerni mysliciele i rozwiązać tą powaloną zagadke
POLACZKI GÓRĄ!!!!!!!!!!!!!!!!
Draculcia_1992
Wyślij prywatną wiadomość do Draculcia_1992
Znajdź posty użytkownika Draculcia_1992