Temat: Itemki :)
Zobacz pojedynczy post
stary 30-07-2004, 11:39   #28
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez gorgi
Nie no , trzeba pamiętac że trzeba spokój zachować Aaah... . Ok , powiem ci że na podstawie ostatnich aru postów uważam że nie umiesz przyjąć , następne przeczytaj komentarze wszytskie w moim temacie nie śa negatywne tylko podpowiadają co mam zrobić aby były leprze , wiem że sie starasz i jak widzisz taki post to odrazu jesteś wkurzony , ale tak to już jest , i ostatnie najważniejsze ,
Cytuj:
NA TYM FORUM MOŻE WYPOWIADAĆ SIĘ KAŻDY KTO CHCE
nadal zero dowodow na to ze nie umiem przyjac tego o.o odbilo?? Nie ma sensu sie z toba klucic skoro ty wiesz lepiej ._." Zaden napisany post nie swiadczy o tym ze nie umiem tego przyjac do wiadomosci nie pisz juz bzdur niech ktos inny mi powie ze nie umiem przyjac tego do wiadomosci bo ty nic nie mozesz znalezc co by o tym swiadczylo i w cale sie nie wkurzam jak widze negatywny post nie wiem skad zes to wytrzasnal... Tak wiec ktos tu jeszcze uwaza tak jak gorgi???? Nawet do glowy mi nie przyszlo ze mozesz takie cos napisac skoro o niczym nie wiesz ._." niech zadecyduje publicznosc! xD
P.S Wcale nie mowilem ze ktos NIE moze pisac wiec po co ten twoj cytat to nie wiem ._.

kk zrobilem Dark Wooden Shield (albo nazwijcie jak chcecie xD )

Troche sie napracowalem ale i tak cos mi nie pasuje :S
Comment plx x)