Z tym paccem -
Pokazuje sie prawdziwe oblicze polaka... A PLACISZ KURDE JEDEN Z DRUGIM ZA TE GRE?! CZY KTOS MA ZBIERAC ZARCIE ZE SMIETNIKA BO KOCHANI BRACIA POLACY CHCA MIEC WSZYSTKO ZA DARMO!? MYSLIZ ZE ICH NIC NIE KOSZTUJE UTRZYMANIE SERWERA ITP?? KTO BY K#WA KUPOWAL PACCA JAK BY NEI DAWAL ZADNYCH UDOGODNIEN! ONI PRZECIEZ TEZ CHCA ZA COS ZYC! CHOLERA JASNA JA WAS LUDZIE NIE ROZUMIEM... To nie jest ich hobby tylko srodek z ktorego czerpia pieniadze...
Proponuje nowe miedzynarodowe powiedzonko - Zawistny zupelnie jak polak... Tylko utwierdzacie stereotyp polaka - zawistny cwaniak, z miodem w uszach i gumiakami na nogach... Niestety, przez takie teksty ze wam sie za free nalezy to tylko utwierdzacie innych w takim przekonaniu... Przykre
ontopic@
Super

Kurde musze sobie pacca qpic bo sie 2 tygodnie temu skonczyl... I nie jestem wcale o to zawistny ze nie bede mial... nie jestem rowniez rozpieszczony, na pacca zarobilem PO RAZ 2 SAM! Pytalem o jakies roznoszenie ulotek itepe... Jak sie chce to mozna miec, a jak sie chce za darmo to mozna za darmo co najwyzej w ryja dostac, choc i tak sie na 0 nie wyjdzie bo lekarzowi trzeba lapowke dac...